Javult a hétvégi közlekedési helyzet a Vadasnál (FOTÓK)

Javult a hétvégi közlekedési helyzet a Vadasnál
Párkány |

Szombat délután két óra és negyed három között sem a Komenský utcán, sem a Nánai úton, sem pedig a Tűzoltó utcán nem volt rendkívüli torlódás és nem állt forgalom, a Vadas parkolója viszont tele volt, hiszen jó idő volt. 

Ebben az időszakban semmiféle tumultus nem volt, az új piac előtt sem és még a Westend kapunál sem láttunk gondot. Ugyanakkor három óra után, negyed négy és fél négy között a Komenský utcán az autósor a Zoli kocsmáig ért, de a sor állandó mozgásban volt, haladtak a körforgalom felé, a városi rendőrség munkatársai jól irányították a forgalmat. A Vadas hátsó bejáratánál, a sorompónál afféle cipzár-effektussal engedték be a kocsikat, a városközpont illetve a Tűzoltó utca felől, de a sor itt is folyamatosan mozgott, a szkennelés és beléptetés is rendesen üzemelt. A forgalmat új elterelőtáblákkal is jelölték, egy táblát az újonnan megnyitott szervizútnál a Westend bejárat felé, egyet pedig Sobieski utcán helyeztek ki. Saját tapasztalataink szerint max. 20 és 40 perc közötti várakozás fordulhatott elő, de ez sem állandóan – a Nánai út szinte teljesen üres volt, az autókat vagy a városközpont felé vagy a Vadashoz irányították. Több órás várakozás nem volt, tapasztalataink szerint a helyzet mindenképp javult az előző hétvégéhez képest. Akkor elviselhetetlen állapotok alakultak ki, ahogy erről korábban már beszámoltunk. 

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?