Újra másodikok a nagykaposiak

nagykaposi U11-esek

Ismét ezüstérmes lett a nagykaposi U11-es csapat a Nagymihályi Területi Labdarúgó-szövetség szervezésében rendezett tornán. Nagykaposon a bajnokság öt csoportjának győztese találkozott.

A házigazdák mellett (az E csoport győztese) az A csoportból a Vinné, a C-ből a Ložín, a D-ből a Tušice vett részt a megmérettetésen. A B csoport első helyezettje, a Trhovište viszont visszalépett a küzdelmektől.

A döntő mérkőzéseknek otthont adott nagykaposi sportpályán jól kezdtek a hazaiak, egy könnyed, 12:0-s győzelemmel mutatkoztak be. A folytatásban is remekeltek, 3:1-re verték Tušicét. A döntőben az addig szintén veretlen Vinnével találkoztak. Ezen az akadályon már nem sikerült túljutniuk, a nem várt nagyarányú vereség (1:5) a tavalyi évhez hasonlóan újfent a második hely megszerzését jelentette az Ung-vidékieket irányító Bacso Martin–Porubský Jaroslav edzőpáros védenceinek.

„Úgy vettem észre, hogy a srácok kissé megilletődve játszottak. Mintha megijedtek volna a nagy lehetőségtől. A végső siker kapujában álltunk, s ezúttal sem tudtunk belépni rajta. De a második hely is szép siker, s bizonyára a későbbiekben szívesen emlékeznek majd vissza rá a fiúk. Erőt, bátorítást adhat nekik a további folytatáshoz, amennyiben komolyabban akarnak a labdarúgással foglalkozni. Nehéz lenne valakit is kiemelni, mindnyájan akarták a végső győzelmet és ezért a tőlük telhetőt meg is tették. Gratulálunk nekik! Remélem, jövőre is a végső  győzelemért játszhatunk majd, s harmadszorra talán már sikerülni is fog” – foglalta össze a tapasztalatait lapunknak Bacso.

A 2023/2024-es bajnoki kiírás nagykaposi szereplői: Horák Hugó, Borisza Dávid, Porubský Korvin, Kiss Botond, Rebres Tóbiás, Költő Olivér, Kaszonyi Kevin, Katriňák Daniel, Ivan Dániel, Gyimesi Zente György, Timi Smith, Yahya Mohamed. A legjobb góllövő Költő Olivér lett 32 találatával.

Érdekes

Tornatények

Csoportmeccsek: Veľké Kapušany–Ložín 12:0, Ložín–Vinné 0:7, Tušice–Veľké Kapušany 1:3, Ložín–Tušice 2:3, Vinné–Tušice 6:0, Veľké Kapušany–Vinné 1:5

A végeredmény: 1. Vinné, 2. Veľké Kapušany, 3. Tušice, 4. Ložín

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?