Egyedi zenei turmix

Pozsony. Aki ma este lemarad, kimarad egy fergeteges multikulturális buliból. A pozsonyi koncertszezon talán egyetlen említést érdemlő külföldi fellépői ugyanis ma este veszik birtokba az Aréna Színházat.

Pozsony. Aki ma este lemarad, kimarad egy fergeteges multikulturális buliból. A pozsonyi koncertszezon talán egyetlen említést érdemlő külföldi fellépői ugyanis ma este veszik birtokba az Aréna Színházat. A beavatottaknak elég annyit mondanom, hogy az Asian Dub Foundation érkezik hazánkba, a környező országokhoz képest szégyenletes késéssel. Igazi kisebbségiek, Londonban élő második generációs indiaiak, zenéjük valahol a ragga és a jungle közötti légüres térben lebeg, az indo-dub basszus futamok, az itt-ott beszűrődő szitár által inspirált gitárok, a punk fénykorának vehemenciája és energiái, valamint a szülők lemezgyűjteményéből származó indiai korongok navigálják őket a stúdióban és a koncerteken. Ráadásul hírük a szigetországban nem a média segítségével, hanem szájhagyomány által terjedt, azaz maguk harcolták ki a sajtó figyelmét. Azóta nemzetközi sztárok, Csehországban és Magyarországon többször megfordultak, néhány éve a budapesti Sziget Fesztiválon ők voltak a nagyszínpad legőszintébb művészkommandója, nehezen meghatározható, sajátságos turmixukat ámulattal szívta magába a nagyérdemű.

A csapat tagjai a zenélés mellett a politizálást tartják a legfontosabb tevékenységnek.

Aki kíváncsi egy ösztönös, teljesen egyedi összetételű zenei turmixra, fogadja meg a tanácsomat, és ne maradjon ki. (juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?