Veszélyben a sorozatok

Nagykapos/Szepsi. A bajnoki idényben odahaza veretlen nagykaposiak a téli holt idényben temérdek kiválósággal megerősített, bajnoki címre pályázó szepsiek csapatát látják vendégül vasárnap (15.30) a kelet-szlovákiai IV. liga déli csoportjának 19. fordulójában.

Nagykapos/Szepsi. A bajnoki idényben odahaza veretlen nagykaposiak a téli holt idényben temérdek kiválósággal megerősített, bajnoki címre pályázó szepsiek csapatát látják vendégül vasárnap (15.30) a kelet-szlovákiai IV. liga déli csoportjának 19. fordulójában. A hazaiaknál Szabó Attila, a vendégeknél a honi élvonalban is megfordult Karol Kisel kezébe került a karmesteri pálca a rajtot megelőző hetekben. A vasárnapi összecsapáson a hazaiaknál Dózsicky és Káplár lapok, míg az ellenfélnél Fazekas bokatörés miatt nem léphet pályára. „Örülnék, ha nem kapnánk gólt, és valahogy egyet begyötörnénk az ellenfél hálójá?ba,” – bizakodott a mérkőzés előtt Szabó Attila.

„Tudjuk, hogy a nagykaposi pályán a folyamatban lévő pontvadászatban nem termett babér a vendégeknek. Ennek ellenére csak a győzelemmel leszünk elégedettek” – ecsetelte elvárásait Szalaba Károly, a szepsi klub tulajdonosa. A vendégek mérlege is figyelmet érdemel. Legutóbb a 12. fordulóban szenvedtek vereséget (0:2) vendéglátóként, Rudňany csapatától. Azóta még gólt sem kaptak. Ennek a sikersorozatnak szeretnének véget vetni a nagykaposiak. (zsz)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

3. Moldava n/B. 18 11 2 5 30:20 35

8. V. Kapušany 18 7 5 6 25:33 26

Őszi eredmény

Moldava n/B.–V. Kapu?šany 3:1 (2:0), g.: Ballok 2, Sándor, ill. Kendi.

Tippünk

Nagy csata után 2:1-es szepsi győzelem születik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?