Szarka nélkül a DAC

<p>Szarka Ákos nélkül lép pályára ma este (19.00) a DAC Nagyszombatban a labdarúgó Fortuna Liga 2. fordulójában.</p>

A sárga-kékek támadójának játékjogát a Žilina–DAC mérkőzés ellenőrének kezdeményezésére felfüggesztette a szövetség, Szarka egy szabálytalanságát nem vette észre a bíró, ezt vizsgálja most utólag a fegyelmi bizottság. „Néhány napja figyelmeztettek minket, hogy ez megtörténhet, ezért B tervvel is készültünk” – mondta lapunknak Németh Krisztián, a dunaszerdahelyiek vezetőedzője.

A DAC jó hangulatban készülhet a meccsre, az első fordulóban Zsolnán a hosszabbításban mentett pontot. „Szeretnénk ott folytatni, ahol abbahagytuk, és Nagyszombatban is olyan lendületesen futballozni, mint Zsolnán az utolsó 15 percben” – mondta a szakvezető, aki elégedett lehetett a csereként beállt Vida Kristopher és Roland Černák teljesítményével is, mert új lendületet hoztak a meccsbe. A tréner azt is elárulta, hogy kettejük közül valaki vasárnap kezdőember lesz a hiányzó Szarka helyett.

Németh Krisztián asszisztensével, Borbély Balázzsal a helyszínen tekintette meg a Spartak hazai EL-meccsét a Sirak Gyumri ellen, amelyen továbbjutást érő 2:0-s nagyszombati siker született. „A nagyszombatiak magabiztosan menetelnek az EL-ben, de mi többet akarunk tenni a jó eredményért, mint csütörtökön az örmények. Minden meccsen nyerni szeretnénk, de vannak olyan találkozók is, ahol végül a döntetlen is elfogadható” – szögezte le Németh Krisztián. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?