Šatan és Bondra is jön

Pozsony. A 2002-es világ-bajnok válogatott sztárjainak és a Slovan legendáinak gálamérkőzésével búcsúzik el végleg az aktív játéktól Ľubomír Višňovský, aki mindkét csapatban jégre lép.Az akcióra augusztus 11-én, Ľubomír Višňovský 40. születésnapján kerül sor a pozsonyi Ondrej Nepela jégcsarnokban.

Pozsony. A 2002-es világ-bajnok válogatott sztárjainak és a Slovan legendáinak gálamérkőzésével búcsúzik el végleg az aktív játéktól Ľubomír Višňovský, aki mindkét csapatban jégre lép.

Az akcióra augusztus 11-én, Ľubomír Višňovský 40. születésnapján kerül sor a pozsonyi Ondrej Nepela jégcsarnokban. A gálamérkőzésre már sok nagy sztár elfogadta a korábbi védő meghívását. Marián Hossa, Marián Gáborík, Andrej Sekera, Miroslav Šatan, Peter Bondra és Jozef Stümpel biztosan jégre lép a válogatott mezében, a Slovan legendás hokisai közül pedig Richard Kapuš, Ján Lipiansky, Michal Hreus, Zdeno Cíger, Jozef Voskár, Karol Rusznyák, Peter Podhradský és Rudolf Jendek mondot eddig igent a szervezőknek.

„Nagyon erős csapatok lesznek. Žigo Pálffyt lesz a legnehezebb meggyőznöm. Pályafutásom során nagyon sokakkal játszottam együtt, sajnálom, hogy nem hívhatok meg mindenkit, nincs értelme hat teljes sort nevezni egy hokimeccsre – nyilatkozta a tegnapi sajtótájékoztatón Višňovský, akinek nagy álma is megvalósul a gálán. – Mindig reméltem, hogy a testvéremmel, Tiborral együtt játszhatok, végül ez csak a pályafutásom utolsó meccsén jön össze. Úgy tervezem, a találkozó felénél majd csapatot váltok.”

Višňovský búcsúmeccse hivatalosan a Finále #17 nevet viseli, utalva a védő mezszámára. A felnőtteknek szóló belépő is szimbolikusan 17 euró (gyerekekeknek 10 euró) lesz. Az egész napos rendezvényen autogramosztás, különféle szórakoztató programok lesznek, és a játékos polgári társulása fiatal hokisoknak fog átadni anyagi támogatást. „Ezzel szeretném megköszönni a szurkolóknak a sokéves biztatásukat. Remélem, telt ház lesz és jól fogunk szórakozni” – tette hozzá Višňovský.

A védő februárban, a Slovan utolsó KHL-es meccsén jelentette be visszavonulását egészségi okok miatt. Višňovský 17 évesen robbant be a Slovanba, amellyel három bajnoki címet szerzett. Az NHL-ben 883 meccsen 495 pontot jegyzett. A 2000-es évek elején tagja volt a vb-ken három érmet nyert szlovák válogatottnak. (TASR, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?