Riválisok rangadója

Zselíz/Léva. Őszi nézőcsúcsra számítanak a rendezők vasárnap (10.30) a lévai területi bajnokság zselízi járási rangadóján. Egy héttel ezelőtt a hazaiak 3:0-ás vereséget szenvedtek a listavezető tolmácsiak otthonában, lévai riválisuk ugyanilyen arányban győzte le hazai pályán a gyengébb képességű fakóvezekényieket.

Zselíz/Léva. Őszi nézőcsúcsra számítanak a rendezők vasárnap (10.30) a lévai területi bajnokság zselízi járási rangadóján. Egy héttel ezelőtt a hazaiak 3:0-ás vereséget szenvedtek a listavezető tolmácsiak otthonában, lévai riválisuk ugyanilyen arányban győzte le hazai pályán a gyengébb képességű fakóvezekényieket. „Mindenki egészséges, csupán Újvári Lászlót kell immár hatodszor nélkülöznöm munkahelyi elfoglaltsága miatt. Szeretnénk egy jó meccsel megajándékozni lelkes szurkolótáborunkat. Természetesen a győzelemre összpontosítunk, a lévaiak játékerejére való tekintettel azonban a döntetlennel is kiegyeznék” – latolgatta az esélyeket Štuller István, a hazaiak edzője. „Az elmúlt napokban csupán két-három játékos hiányzott az edzésekről tanulmányi kötelezettségek miatt. Sajnos, Tomáš Krenčan nem teljesen egészséges, de szakvezetőnk számít játékára. Remélem, a külföldről napokban hazatért erősségünk, az erőnléti problémákkal viaskodó Miloš Ármai is bevethető lesz. Ellenfelünk otthonában számítunk szurkolóink buzdítására is. Bajnoki elsőségre pályázunk, így természetesen három pontért utazunk Zselízre” – nyilatkozta lapunknak Juhász József, a lévaiak klubelnöke. A szövetség részéről ismét nagy a titkolódzás a játékvezető személyét illetően, értesüléseink szerint a tétmeccset a nyugat-szlovákiai III. ligában közreműködő lévai Martin Štrba vezeti. (áb)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

2. Levice 14 12 2 0 67:9 38

3. Želiezovce 14 12 0 2 51:20 36

Tavaszi eredmény

Želiezovce–Levice 0:3 (0:1), g. Martinček 3.

Tippünk

Ádáz küzdelem után a vendégek 2:1 arányban nyerik meg a meccset.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?