Ismét nyertek a garamkálnaiak

Garamkálna. A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának szombati nyitómérkőzésén idegesen kezdtek a hazaiak, akiket az elmúlt hetek kudarcai lélektanilag nagyon megviseltek. Az első figyelemre méltó esemény a 22.

Garamkálna. A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának szombati nyitómérkőzésén idegesen kezdtek a hazaiak, akiket az elmúlt hetek kudarcai lélektanilag nagyon megviseltek. Az első figyelemre méltó esemény a 22. percben került a krónikába: Hegedűs a bal szélen faképnél hagyta őrzőjét, Miklašt, elfektette Alakszát és két méterről a kapuba célzott. Három perccel később Buják egyenlítési lehetőséget szalasztott el. A labdát ugyan átemelte Guťan fölött, de az erős szél megállította a játékszert, Thaly könnyedén mentett. Az ellentámadás során Bogár kapáslövése süvített el a léc felett. A 31. percben elaludt a hazai védelem, Buják kilőtte a jobb felső sarkot. Nem sokkal később Dikácz került helyzetbe, de Thaly higgadtan szerelt, az előreívelést M. Gogora csípte el, aki a kapu fölé durrantott. A második játékrész elején Sakoš a vendégkapu torkából fejelt fölé, majd a 66. percben Hegedűs szöglete után Hajtó a tehetetlen védők és Alaksza mellett a kapuba célzott. Öt perccel később a M. Gogora, hazaiak védője Ďuriš elé tálalt, aki nem tudott hasznot húzni a kínálkozó egyenlítési lehetőségből. Tíz perccel a befejezés előtt Hajtó bombalövését a vendégek kapusa parádés reflexmozdulattal szögletre tenyerelte, a pontrúgást követően R. Gogora a felső lécet találta telibe. A meccs hajrájában a tardoskeddiek az egyenlítő gól megszerzésére, a hazaiak pedig soványka előnyük megőrzésére koncentráltak. Bár a játékvezető hét sárga lapot is kiosztott, sportszerű küzdelem szemtanúi a voltak nézők.

KALNÁ NAD HRONOM– TVRDOŠOVCE 2:1 (1:1). Gólszerzők: Hegedűs (22.), Hajtó (66.), ill. Buják (31.). Játékvezető: Barenčík, 200 néző. Sárga lap: Rácz, Bogár, ill. Tóth, Vincze, Šima, Lakatos, Lebó. KALNÁ NAD HRONOM: Guťan–Sakoš, R.Gogora, Rácz, Koška, Zdychavský, Thaly, Csontos, Hegedűs, Bogár (90 I. Gogora), Baťalík. TVRDOŠOVCE: Alaksza– Miklaš, Tóth, Vincze, Šima, Lakatos (85. Birkus), Molnár (46. Lebó), Brat, Buják, Dikácz (66. Zsolnai), Ďuriš. (áb)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Belansky Attila (Kalná n/Hr.): „Annak ellenére, hogy tartalékosan léptünk pályára, csupán a győzelem jelentett számunkra elfogadható eredményt. Az első félidőben még sok volt az üresjárat, fordulás után mi irányítottuk a játékot. Begyűjtöttük a három pontot, ennek révén az élmezőnyben maradtunk.”

Slavomír Prúčny (Tvrdošovce): „Mindkét hazai gólnál hibázott a védelmünk. A játék képe alapján egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, ezúttal nem a jobbik, hanem a szerencsésebb csapat győzött. Ami engem illet, sérülés miatt nem vállaltam a játékot.” (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?