Fogadkoznak a riválisok

Garamkálna/Udvard. Ma délután (13.30) vérbeli rangadó zajlik a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában. Ezen az elmúlt összecsapásokon sérülésekkel bajlódó, élmezőnyben tanyázó garamkálnaiak a két hónapja veretlenül menetelő bajnokaspiráns udvardiakat fogadják.

„Az elmúlt hét végén annyi volt a sérültünk, hogy a Bánov elleni meccsen csupán egy igazi védőjátékost tudtam a pályára küldeni. Úgy néz ki, hogy Thalyt ismét nélkülöznöm kell, de Bogár és Hrnčiar sem teljesen egészséges. Egy hete rögtön a találkozó elején Baťalík kétszer, Bogár pedig egy alkalommal került ordító helyzetbe, de mindketten elpuskázták a ziccert. A jó képességű udvardiak ellen az ilyenfajta megingás végzetessé válhat számunkra – vélekedett Belanský Attila, a hazaiak edzője, aki a kollektívát sújtó problémák ellenére is csupán a győzelmet tartja elfogadható eredménynek. – Tudjuk, hogy ellenfelünk a hatodik fordulóban, szeptember első hetében kapott ki utoljára (Bánov–Dvory n/Ž. 2:1 – a szerző megj.), célunk tekintélyt parancsoló veretlenségi sorozatuk megszakítása” – fűzte még hozzá az edző.

„Természetesen nem reszkető lábakkal kezdjük a garamkálnaiak elleni összecsapást. Csapatunk jó formában van. Ahogy azt eredményeink is igazolják, sikerült jó képességű kollektívát kialakítanunk. A lendületre és az egészséges agresszivitásra ezúttal is nagy szükségünk lesz. Ugyancsak fontosnak tartom, hogy ne csak a szívünket, hanem az eszünket is használjuk – nyilatkozta lapunknak Bernáth Ferenc, az udvardiak klubelnöke, aki negyvennyolc esztendősen is a vendégek egyik meghatározó egyéniségének számít. Megtudtuk, Schultz sárga lapok miatt nem léphet pályára. Rajta kívül azonban mindenki bevethető. „Csütörtökön, az ünnep miatt rendhagyó módon délelőtt edzettünk. A fiúk mindent megtesznek azért, hogy megkeserítsék a vendéglátók helyzetét. Remélem, Döméék a támadások befejezésénél pontosan céloznak és három ponttal gyarapodva utazunk haza ellenfelünk otthonából” – latolgatta az esélyeket a derűlátó sportember. (áb)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

2. Dvory n/Ž. 13 9 1 3 37:16 28

4. Kalná n/Hr. 13 7 2 4 26:14 23

Tavaszi eredmény

Dvory nad Žitavou–Kalná nad Hronom 2:2 (0:1), g.: id. Bernáth (75.), Pásztor (90.), ill. Csontos (31., 85.).

Tippünk

A rangadó 2:2-es pontosztozkodással fejeződik be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?