Fiatalok főszerepben

Csallóközcsütörtök. A csallóközcsütörtökiek és a királyfiakarcsaiak randevúján a hazai együttesnek hozott szerencsés a dunaszerdahelyi területi bajnokság 13. fordulója. Az első játékrészben teljes mértékben érvényesült a hazaiak gyors, rövid passzos játéka. Igyekezetük már a 19.

Csallóközcsütörtök. A csallóközcsütörtökiek és a királyfiakarcsaiak randevúján a hazai együttesnek hozott szerencsés a dunaszerdahelyi területi bajnokság 13. fordulója. Az első játékrészben teljes mértékben érvényesült a hazaiak gyors, rövid passzos játéka. Igyekezetük már a 19. percben meghozta gyümölcsét: a szögletrúgás után a labda az üresen hagyott Bohumelhez került, aki könnyedén gurított a kapuba (1:0). A Pollák nélkül szereplő vendégek is próbálkoztak, de Hervay tetszetős szabadrúgását Tahotný hatástalanította. Fordulás után Müller indult el a középpályán, Hromadát ugratta ki a szélen, aki Varga elé tálalt, s a fiatal támadó nem hibázott (2:0). A vendéglátók hálóőre, Tahotný tíz perccel a vége előtt egy szögletrúgás után kiejtette kezéből a labdát, amit Sus Csaba pofozott a hálóba (2:1). Mindent egy lapra feltéve rohamoztak a vendégek, de Sus Csaba ziccert hibázott, az ellentámadásból a 18 éves Mogrovics állította be a 3:1-es végeredményt.

ŠTVRTOK NA OSTROVE–KRÁĽOVIČOVE KRAČANY 3:1 (1:0). Gólszerzők: Bohumel (19.), Varga L. (50.), Mogrovics (91.), ill. Sus Cs. (81.). Sárga lapok: Sallós, ill. Hervay. Játékvezető: Szabó, 150 néző.

ŠTVRTOK N/O: Tahotný–Sobolič, Varga L., Bohumel, Sallós, Hromada L. (Mogrovics. 72.), Müller, Cseliga, Kállay, Varga B. (65. Lépes), Horňák ( 79. Puss). KRÁĽ. KRAČANY: Katona–Hervay, Csáder, Bernáth, Viszkocs, Lelkes L., Sus Sz. (60. Lukács), Sus Cs., Kapko, Lelkes T., Hodossy ( 80. Lelkes I.). (kb)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Kállay Tamás (Štvrtok n/O.): „Sportszerű mérkőzésen megérdemelten diadalmaskodtunk, bár az utolsó percekben átélt izgalmak nélkül meglettünk volna. Örömteli, hogy a hazai tehetségek szerezték a gólokat. Az akciók befejezésénél azonban higgadtabbnak kell lenniük.”

Ján Kapko (Kráľ. Kračany): „Szomorú vagyok, hiszen egy három meccs óta tartó sikersorozatunknak lett vége. Az egyenlítő találat után több helyzetünk is volt. A végén már nem törődtünk a védekezéssel, szerettük volna megszerezni az egyik pontot.” (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?