Vége a döntetleneknek?

Illésháza/Vága. Az illésházi együttes ma (14.00) búcsúzik szurkolóitól. Legalábbis a tavaszi idényig biztosan, hiszen a vágaiak elleni mérkőzésen szerepelnek utoljára hazai környezetben a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában.

A labda birtoklásáért zajló küzdelemet olykor szabálytalanságok tarkítjákMilan Drozd felvétele „Mindenképp győzni szeretnénk – szögezte le mindjárt az elején Balla Béla, az illésháziak ambiciózus játékosedzője. A győzelem már csak azért is fontos lenne a vendéglátók szempontjából, mivel utolsó három bajnokijukon egyszer sem diadalmaskodtak, mindemellett háromszor döntetleneztek (feketenyéki vendégségben 2:2, a csallóközkürtiek vendéglátójaként 2:2, a vágvecseiek otthonában 1:1). – A még hátralévő három találkozón a lehető legtöbb pontot szeretnénk begyűjteni, mivel nagyon szoros a mezőny, ráadásul a téli szünetnek is jó hangulatban vághatnánk neki. Hűséges szurkolóinktól is emlékezetesen szeretnénk elköszönni – elemezte a vágaiak elleni bajnokit Balla Béla, az egykori DAC-, majd nagyszombati Spartak-játékos, aki immár harmadik idényét tölti a felső-csallóközi nagyközség együttesében. – Kisebb bizonytalanságra ad okot, hogy támadónk, Pavol Jankovič belázasodott, így csak csütörtökön edzett először, ráadásul éktársa, Mészáros János válla sincs teljesen rendben. Minden bizonnyal kötéssel fog játszani. Skuby Tiborra pedig biztosan nem számíthatunk, mivel antibiotikummal kúrálja magát” – sorolta az esetleges hiányzókat Balla, a nyár óta edzői tisztséget is betöltő játékmester.

A vendég vágaiak tartalékosan, de nem feltartott kézzel érkeznek a Felső-Csallóközbe. „Én is, mint minden edző, győzni szeretnék. Ráadásul, ha megszereznénk a három pontot, akkor még aktuális vetélytársunkat is beérnénk a tabellán. Ezt a fiúknak is nyomatékosítottam. Mindezek ellenére négy alapember nélkül kell összeállítanom a kezdőcsapatot: Peter Lukáč, Roman Adamko, Robert Takáč és gólzsákunk, Rudo Borš szolgálataira sem számíthatok – árulta el a vágai csapat körüli aktuális helyzetet František Šuran, a vendégek augusztusban kinevezett edzője. – Idegenben eléggé visszafogott teljesítményt nyújtunk. A védelemmel nincs gond, de a helyzetkihasználás hagy némi kívánnivalót maga után. Végső esetben a pontszerzéssel is elégedett lennék” – enyhült meg a végére František Šuran, akinek védencei a hat idegenbeli mérkőzésen mindössze kétszer voltak eredményesek. (kb)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

5. N. Život 12 6 3 3 21:14 21

8. Váhovce 12 5 3 4 13:15 18

Tavaszi eredmény

Váhovce–Nový Život 1:1 (0:0), g.: Borš (75.), ill. Jankovič (55.)

Tippünk

A hazaiak 3:1-es győzelemmel örvendeztetik meg szurkolóikat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?