Van miért visszavágni

Komárom/Diószeg. Legutóbbi, a vágpattaiak otthonában elért győzelmük (2:1) után a komáromiak jó hangulatban várják a diószegiek ellen ma délután zajló összecsapásukat a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának 14. fordulójában.

Komárom/Diószeg. Legutóbbi, a vágpattaiak otthonában elért győzelmük (2:1) után a komáromiak jó hangulatban várják a diószegiek ellen ma délután zajló összecsapásukat a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának 14. fordulójában. „A tabellán is sokat nyomott a latba a három pont, de gyűjteményünket szeretnénk továbbiakkal is gyarapítani. Pozitívumnak számít, hogy nálunk mindenki bevethető. A hét közben ugyan néhány játékosunk belázasodott, kihagyta az edzéseket, ám arra számítok, hogy betegeink a meccs kezdetéig felépülnek. Egyébként is lesz miért visszavágnunk, tavasszal ugyanis súlyos vereséggel távoztunk Diószegről” – latolgatta az esélyeket Zdeno Kršteňanský, a házigazdák derűlátó játékosedzője. Megtudtuk, az esőzések ellenére jó állapotban van a játéktér.

A vendégek legutóbb odahaza vették sikerrel az ipolyságiak alkotta akadályt, ezt megelőzően pedig a perediektől raboltak pontot. „A komáromiak legutóbbi győzelmükkel igazolták, hogy az őszi idény végére formába lendültek, ezért nehéz ellenfélnek ígérkeznek. A legerősebb összeállításban lépünk pályára, a döntetlennel elégedettek lennénk” – fogalmazott Dušan Heriban, a diószegiek menedzsere. A tisztségviselő családjában ma esküvőre kerül sor, ezért azt szeretné, ha a meccs után jó hangulatban indulhatna a lagziba. (ái)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

8. Sládkovičovo 12 5 1 6 20:19 16

12. Komárno 12 4 1 7 15:20 13

Tavaszi eredmény

Sládkovičovo–Komárno 5:0 (3:0), g.: Nagy G. (4.), Mochnáľ (17.), Nagy Ľ. (44.), Štefaník (88.), Horváth R. (90.).

Tippünk

A találkozó végén 2:1-es komáromi győzelem kerül a jegyzőkönyvbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?