Szurkolóikkal szárnyaló szímőiek

Szímő. A negyediektől igazolt Bombicz Tiborral és Győri Kálmánnal erősödve, feljutási reményekkel kezdték a bajnoki pontvadászatot az érsekújvári területi bajnokságban élen telelő szímőiek, akik három ponttal előzték meg legnagyobb riválisukat, a nagykérieket.

Szímő. A negyediektől igazolt Bombicz Tiborral és Győri Kálmánnal erősödve, feljutási reményekkel kezdték a bajnoki pontvadászatot az érsekújvári területi bajnokságban élen telelő szímőiek, akik három ponttal előzték meg legnagyobb riválisukat, a nagykérieket. „Éppen ellenük nyújtottuk a legjobb őszi produkciónkat, hazai pályán, sokáig emlékezetes mecscsen, gólzáporos (7:3) diadalunk került a jegyzőkönyvbe. Helyzeteink alapján a Jasová, valamint a muzslaiak elleni idegenbeli találkozóinkon is győznünk kellett volna, ám kimaradtak a ziccerek, pontosztozkodással zárultak a párharcok – elevenítette fel a legemlékezetesebb őszi csatákat Erdei Tibor, a szímőiek klubelnöke. A muzslai öszecsapáson azonban sportszerűségből jelesre vizsgáztak a vendégek. „A 65. percben, 3:0-ás hazai vezetésnél 11-est ítélt a javunkra a bíró. Én azonban helyre tettem a történteket. Közöltem a a játékvezetővel, hogy a kapu előtti kavarodásnál nem a hazai játékos, hanem én ütköztem a felugrásnál társammal, Stojkával, akit, mondhatni, letaglóztam. A sípmester megváltoztatta döntését, ellenünk ítélt szabadrúgást. A Fortuna azonban segített nekünk. Hármas csere után kiegyenlítettük” – elevenítette fel az ominózus esetet annak főszereplője, Šámšon Krisztián csapatkapitány. Itt említjük meg, hogy az őszi első csapatából csupán egy labdarúgó kapott piros lapot. Adamovics Tamás edző védencei sikerorientáltak, komolyan veszik a futballt. – Az edzéseken rendre 15–17 játékos gyakorol, erőnléti problémáink nincsenek. Kollektívánk meghatározói egyéniségei közé elsősorban gólerős játékmesterünk, Bombicz Tibort, Győri Kálmán és Adamovics Péter tartozik. A községi hivatal és néhány helybeli vállalkozó anyagi támogatása nélkül nem tudnánk valóra váltani feljutási terveinket. Hozzáértő szurkolóink buzdítása szárnyakat ad a fiúknak hazai és idegenbeli meccseinken egyaránt” – zárta értékelését a sportvezető. (ái)

Kik képviselik a falut?ó

A JÁTÉKOSKERET: Jóba Vince, Balogh Krisztián, Molnár Lajos, Kocsis Krisztián, Královics Zoltán, Vadrna Patrik, Šámšon Krisztián, Adamovics Péter, Balogh Marek, Bombicz Tibor, Győri Kálmán, Varga Tamás, Szabó Csaba, Kubiček László, Kádár Róbert, Balogh Tamás, Stojka Martin, Rohožka Richárd, Bób Péter, Morvai Tamás, Kantár Miroslav, Kocsis Gábor, Ondrejo Miroslav.

EDZŐ: Adamovics Tamás.

LEGJOBB GÓLLÖVŐ: Bombicz Tibor, 13 gól. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?