SPORTHĺRADÓ

A két címvédő (az autósoknál a japán Maszuoka, a motorosoknál a francia Sainct) csekély előnnyel ért célba a Dakar-rali eddigi leghosszabb, 7. szakaszán, a versenyzőknek szerdán 1055 kilométert kellett megtenniük Tan-Tan és Atar között.

A két címvédő (az autósoknál a japán Maszuoka, a motorosoknál a francia Sainct) csekély előnnyel ért célba a Dakar-rali eddigi leghosszabb, 7. szakaszán, a versenyzőknek szerdán 1055 kilométert kellett megtenniük Tan-Tan és Atar között.

A BAR-Honda február 1-jén mutatja be a 2004-es Forma-1-es világbajnokságra tervezett autóját, a BAR006-ot. Az eseményre a barcelonai versenypályán kerül sor. Az istálló két pilótája az angol Jenson Button és a japán Szato Takuma.

Adelaide-i férfi tenisztorna, 2. forduló: Dent (amerikai)–Beck (szlovák) 7:6, 7:5.

Waltner Róbert és Tüske Roland után újabb magyar labdarúgó próbál szerencsét Dél-Amerikában: a 18 éves Halmos Máté a brazil bajnok Cruzeiróhoz igazolhat.

Szerdán a bajnok MTK is megkezdte felkészülést a tavaszi idényre. Az első foglalkozás előtt meglepetést keltett, hogy a korábbi távozók – Molnár, Szántai, Pandúr, Győri – mellett Czvitkovics Péter is bejelentette, hogy elhagyja a klubot.

Eldőlt, hogy kilenc év után Tamási Zoltán elhagyja az Újpest együttesét, és Zalaegerszegre szer-ződik. A lila-fehérek labdarúgója ma írja alá két és fél éves szerződését a bajnoki tabella utolsó helyén álló zalaiakhoz.

Női kosárlabda Extraliga, 12. forduló: Slovan Bratislava–Cassovia Košice 78:72.

Sílövő-VK a szlovénia Pokljukában, női 7,5 km-es sprint: 1. Poirée (norvég) 22:32,6 p (1 büntetőkör); 2. Disl (német) 5,7 mp h. (1); 3. Bailly (francia) 11,3 (1). A 27 állomásos VK állása 8 viadal után: 1. Bailly 286 pont, 2. Poirée 271, 3. Glagow (német) 254.

Az orosz Natalja Nazarova 1:07,36 perccel minden idők legjobb fedettpályás eredményét futotta 500 m-en egy moszkvai atlétikai versenyen. A 24 éves klasszis – aki fedettpályán a 400 m világbajnoki címvédője – honfitársa és névrokona, Olga Nazarova 16 éve fennálló nem hivatalos rekordját (1:07,67) adta át a múltnak. Nazarova a tavalyi párizsi szabadtéri vb-n egyéniben negyedik, míg az orosz 4x400-as váltóval második lett.

Peter Svoboda foglalja el Ladislav Petráš megüresedett helyét a II. labdarúgóligás pozsonyi Rapid kispadján. A fővárosiak új szakvezetője ősszel még a szuperligás Spartak Trnava kispadján ült, de a 15. forduló után önként távozott Nagyszombatból.

Alighanem Bacsfán köt ki Jozef Majoroš, aki az utóbbi fél évet az ausztriai III. ligás Pandorfban tölötte. A II. labdarúgóligás csallóközi csapat egy évre amatőrként szeretné igazolni az egykori válogatott játékost, Majoroš már ma edzeni kezd a bacsfaiakkal.

A Norvég Olimpiai Bizottság úgy döntött, hogy az 1994-ben házigazda Lillehammerrel szemben Tromsö pályázhat a 2014-es téli ötkarikás játékok rendezésére.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?