Hogyan tovább, Rodrigues? A Slovan csatára újabb fegyelmi vétséget követett el

2

Ismét nagyot hibázott a luxemburgi labdarúgó, Gerson Rodrigues, akit klubja, a Slovan Bratislava fegyelmi problémák miatt száműzött az A csapatból. Szombaton állítólag késő éjszakáig iszogatott az egyik pozsonyi szórakozóhelyen. 

A bajnok Slovan Bratislava labdarúgói vasárnap 2:1-re nyertek a Spartak Trnava otthonában rendezett derbin, és 19 pontra növelték előnyüket a tabella élén. A fegyelmi vétség miatt már korábban is megbüntetett és egyénileg edző csatár, Gerson Rodrigues azonban ismét nem szerepelt a fővárosiak összeállításában.

Rodrigues már harmadik hete egyedül edz

A luxemburgi játékos legutóbb március közepén szerepelt az égszínkékeknél. Ezt követte a válogatottszünet, és utána Rodrigues érthetetlen módon nem tért vissza a klubhoz. Állítólag még a Slovan vezetőségét sem tájékoztatta távollétének okáról, ami durva szerződésszegésnek számít. Ezért Rodriguest utólag megbüntette idősebb Vladimír Weiss edző, aki száműzte az A csapattól. Harmadik hete már csak egyénileg készül egy erőnléti edző irányításával.

2

Rodrigues nagy botránya

Nagy valószínűséggel azonban nem látjuk többé a problémás csatárt a Slovan mezében. Annak ellenére sem, hogy a naptári év végéig érvényes a kölcsönszerződése. Az ukrán Dinamo Kijevvel kötött megállapodásban szerepel opció a végleges átigazolására is, erre azonban igen csekély az esély. Ami a szombaton történtek után még inkább csökkent. Weiss edző úgy döntött, hogy Rodriguest még a vasárnapi, Spartak Trnava elleni derbire sem nevezi.

A jelek szerint a luxemburgi játékos tiltakozásul belevetette magát Pozsony éjszakai életébe. Rodriguest az egyik népszerű szórakozóhelyre várták, ahol hajnalig bulizhatott volna.

"Gerson Rodrigues csak a Kácečben van, ez egy pozsonyi klub. Holnap Nagyszombatban játszanak mérkőzést. Amikor odamentem hozzá, azt kérdeztem tőle, mi újság? Erre ő azt mondta, hogy pszt, titokban van itt" -  posztolta az ismeretlen férfival való kommunikációját az Instagram-profilján a "Futball-lapát" (Futbalová lopata) nevű felhasználó.

Vádak

Egy másik személy szerint Gerson Rodriguesnak már nem is kellene Pozsonyban lennie.

"Gerson végzett a Slovannál, azt mondta a srácoknak, hogy felbontja a szerződését. Nem fog többé Slovan-mezt viselni. Valójában már el is ment" - tette közzé az Instagram-fiók. Információink szerint a Slovan már tárgyal a játékossal a szerződésének felbontásáról. 

"Ez nem igaz. Gerson továbbra is a Slovan Bratislava játékosa, és érvényes szerződése van velünk" - közölte a klub a Sport24.sk-val.  

Az italozás

A Slovan nem tudott Rodrigues állítólagos italozásáról. 

"Megdöbbentett minket ez az információ, eddig nem volt tudomásunk róla. Nem tudjuk, hogy ez a valóságon alapul-e, mivel nem rendelkezünk sem videofelvételekkel, sem fényképekkel. Ha azonban igaz, akkor ismét klubon belül fogunk foglalkozni vele" - tette hozzá a Slovan Bratislava. 

Kérdéses, ezek után mi lesz Gerson Rodrigues sorsa.

(sport24-pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?