Pontszerzés jó védekezéssel?

Csallóközcsütörtök/Királyfiakarcsa. Ismét kamatozik a vendégvédelem összehangolt munkája? Talán ez az egyik legizgalmasabb kérdés a csallóközcsütörtöki és a királyfiakarcsai együttes randevúját megelőzően, a dunaszerdahelyi területi bajnokság 13. fordulójának szombati (13.30) mérkőzésén.

Csallóközcsütörtök/Királyfiakarcsa. Ismét kamatozik a vendégvédelem összehangolt munkája? Talán ez az egyik legizgalmasabb kérdés a csallóközcsütörtöki és a királyfiakarcsai együttes randevúját megelőzően, a dunaszerdahelyi területi bajnokság 13. fordulójának szombati (13.30) mérkőzésén. „Hazai mérlegünket csupán a légiek elleni 2:3-as kisiklás csúfítja. Eltiltottunk nincs, Marek Hanidžiarnak viszont kiugrott a válla, a jelek szerint hosszú időre kidőlt a csatasorból. Gyors, rövid passzos játékkal szeretnénk túljárni a vetélytárs eszén” – ecsetelte az idegenben is veszélyes csallóközcsütörtökiek elképzeléseit Kállay Tamás, a hazai gárda edzője.

A királyfiakarcsai együttes eredményesen és jó hangulatban várja az összecsapást. Utóbbi három bajnokiján ugyanis hét pontot szerzett a Kapko-alakulat, az értékelt időszakban kapusuk mindössze egyszer kapitulált. „Ránk fért az utóbbi hetek eredményessége. A fegyelmezettséggel is minden rendben van, hiszen utóbbi négy mérkőzésünkön még csak sárga lappal sem büntettek minket a játékvezetők. Bízom benne, hogy a Felső-Csallóközből sikerül elhozni az egyik pontot” – hallottuk Gulázsi Attila, a vendégek klubelnökének optimista szavait. A meccs pikantériája, hogy a tavaszi zárófordulóban már a 47. percben vége szakadt a mérkőzésnek. – Kilencen utaztunk, többen lesérültek, nem akartunk kockáztatni. Remélem, hogy először és utoljára fordult ilyen elő velünk” – emlékezett vissza a történtekre Gulázsi Attila. (kb)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

5. Štvrtok n/O. 12 6 3 3 29:22 21

11. Kráľ. Kračany 12 4 2 6 19:20 14

Tavaszi eredmény

Štvrtok na Ostrove–Kráľovičove Kračany 4:0 (3:0), g.: Saboó (4.), Müller (6., 37.), Varga (47.).

Tippünk

A hazaiak 2:1-es győzelmével zárul az összecsapás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?