Pinte Attilával első rimaszombati góljáról

Szombaton a II. labdarúgóliga tizenegyedik fordulójában a rimaszombati együttes
3:0-ra legyőzte az alsóházban tanyázó DAC-ot. A hazaiak első találatát Pinte Attila szerezte, ez volt a harminckét éves, huszonkilencszeres válogatott középpályás első gólja a gömöri csapatban.

Szombaton a II. labdarúgóliga tizenegyedik fordulójában a rimaszombati együttes

3:0-ra legyőzte az alsóházban tanyázó DAC-ot. A hazaiak első találatát Pinte Attila szerezte, ez volt a harminckét éves, huszonkilencszeres válogatott középpályás első gólja a gömöri csapatban.

A vártnál könnyebben szerezték meg a három pontot.

Az első félidőben taktikusan tartották a labdát, s ügyesen védekeztek a csallóköziek. Szünet után nagyobb sebességre kapcsoltunk, sok helyzetet kidolgoztunk, ám amíg nem vezettünk idegesen futballoztunk.

Hosszú idő után talált a hálóba, miként született a gólja?

Piszár Jóska pazar passza után megiramodtam, aztán tizenkilenc méterről ballal laposan a bal alsó sarokba lőttem. Már korábban is akadt lehetőségem, ám Sánta Peti bravúrosan hárította közeli lövésemet. Egyébként legfőbb ideje, hogy betaláltam, hiszen lassan egy éve lesz annak, hogy tétmérkőzésen, még a Panioniosz mezében eredményes voltam.

Utána már ment minden, mint a karikacsapás?

Ezt azért nem mondanám, de teljesen beszorítottuk a szívós dunaszerdahelyieket. a gólokon kívül kétszer a kapufát találtuk el. Annak is örülök, hogy átadásom után született második találatunk, Staš biztosan lőtt a hálóba. A végeredményt egy védelmi hibát követően Piszár állította be. Ha jobban odafigyelünk, nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Végre győztünk a felújított rimaszombati stadionban, remélem, ezzel vége a balszerencsés hazai döntetlen-sorozatunknak.

Úgy tűnik egyre jobban belelendül, s kezdi visszanyerni formáját.

Elismerem, teljesítményemen eleinte érződött a hosszú, 8 hónapos kihagyás. Az utóbbi mérkőzéseken viszont kimondottan ment a játék, eddig csak a gól hiányzott. Bizonyítani akarom, jól döntöttek a vezetők, amikor leigazoltak. Ha elégedettek lesznek velem, könnyen elképzelhető, hogy meghosszabbítom a decemberben lejáró szerződést. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?