Nyertek, mégis elégedetlenek

Gömörhorka. Nyomasztó hazai mezőnyfölénnyel és kimaradt gólhelyzetekkel kezdődött az újoncok rangadója a kelet-szlovákiai V. liga délnyugati csoportjának 11. fordulójában.

Gömörhorka. Nyomasztó hazai mezőnyfölénnyel és kimaradt gólhelyzetekkel kezdődött az újoncok rangadója a kelet-szlovákiai V. liga délnyugati csoportjának 11. fordulójában. Már az első percben egy bal szélről kapu elé ívelt beadást követően Bodnár fejjel maga elé tette a labdát, majd egy újabb lezser mozdulattal a játékszert nem csak a kifutó kapus felett a hálóba emelte. A hazai drukkerek nagy felháborodására a találatot a játékvezető magas láb miatt érvénytelenítette. Két perc elteltével újra Bodnár volt a főszereplő: három védőt kicselezve balszerencséjére a bal kapufát találta telibe. Az 5. percben Danielisz Adriánt buktatta a 16-osban Forrai, a megítélt büntetőt azonban Bodnár a vendégek kapusába lőtte. A hazaiak tovább rohamoztak, két nagy ziccert is elpuskáztak. Először Šaliga bólintotta Istók beadását a kapu mellé , majd Danielisz Adrián erős lövését blokkolták a védők. A vendégek csak elvétve vezettek egy-két ellentámadást. A második játékrész is gömörhorkai rohamokkal indult. Istók beadása után Grecmacher pontos lövését a vendégek kapusa a felső lécre tenyerelte. A várva várt vezető gól az 51. percben került a jegyzőkönyvbe. Gáspár jól időzített kiugratását követően Danielisz Adrián lövése a hálóban landolt. A folytatásban Bodnár beadását Šaliga a vendégkapus kezébe bombázta. A második találatot a házigazdák sokadik szögletrúgása előzte meg. A 72. percben Istók az erős szél közreműködésével a hálóba csavarta a labdát. A mérkőzés hátralévő részében még Šaliga, Betík , Danielesz Zsolt és Grecmacher hibázott góllal kecsegtető helyzetben.

GEMERSKÁ HÔRKA–ATHLETICO KOŠICE 2:0 (0: 0). Góllövők: Danielisz Adrián, Istók. Sárga lap: Betík, ill. Forrai, Pálfi. Játékvezető: Bíró, 150 néző.

GEMERSKÁ HÔRKA: Szabó-Dózsa–Izák, Klinko, Danielisz Zsolt, Betík, Gáspár, Bodnár (58. Koronci), Šaliga, Istók, Grecmacher, Danielisz Adrián (77. Tóth). ATHLETICO KOŠICE: Merka–Pálfi, Fekete, Hojda, Komár, Capko, Forrai, Jenigair, Ružinský (63.) Belko, Hudák, Kečkes. (ái)

EDZŐI VÉLEMÉNY

Balázs Tibor (Gem. Hôrka): „Annak ellenére, hogy begyűjtöttük a kötelező három pontot, mégsem vagyok teljesen elégedett, hiszen nagyobb arányú győzelmet érdemeltünk volna. Helyzeteink alapján ugyanis legalább hat–hét góllal kellet volna nyernünk. A sereghajtó pozíciójában szerénykedő vendégek nem tették próbára a mieinket, becsületükre legyen mondva, mindvégig sportszerűen küzdöttek. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?