Matott kapott a favorit

Zselíz. Tegnap délelőtt előbb úgy tűnt, hogy az időjárás is kegyeibe fogadta a lévai területi bajnokság rangadójának főszereplőit, akik későőszi napsütésben kezdték a játékot. A második félidőre viszont már a sűrű havazás volt a jellemző.

Zselíz. Tegnap délelőtt előbb úgy tűnt, hogy az időjárás is kegyeibe fogadta a lévai területi bajnokság rangadójának főszereplőit, akik későőszi napsütésben kezdték a játékot. A második félidőre viszont már a sűrű havazás volt a jellemző. Az összecsapás közel félórás késéssel kezdődött, a számítógép meghibásodása miatt ugyanis miatt nem tudták időben elkészíteni a szükséges nyomtatványokat. Az eset, úgy látszik, a hangosbemondót is kellőképpen megzavarta, hiszen a vendégcsapat edzőjeként azt a Gubík Lászlót nevezte meg, aki már hosszabb ideje más csapatnál tevékenykedik. Az első lehetőség P. Páchnik előtt adódott, akinek húsz méterről elvégzett szabadrúgása alig szállt mellé. A túloldalon Vidra sem célzott pontosan. A 22. percben Gabaš lövését védte Barecz, majd Meňhard, illetve Zorád próbálkozásait hatálytalanította a kapus. A játékosok már a pihenőre összpontosítottak, amikor egy védelmi hibát kihasználva a szemfüles hazai gólzsák, Kokoška a vendégkapus lábai között megszerezte a mérkőzés egyetlen találatát. A fordulást követően a vendégek nagyobb fordulatszámra kapcsoltak, előbb a csereként beállt Miloš Ármai fejese suhant el a jobb kapufa mellett. Az 53. percben Lauko fejese a felső lécen landolt, majd Valach és Kokoška célzott pontatlanul. A 77. percben Vidra bombáját blokkolták a védők, majd kipattanó labdát Martinček a felső lécre fejelte. Hat perccel a befejezés előtt Bogdány egyedül tört kapura, de lövése elsuhant a jobb oldalsó sarok mellett.

Želiezovce–Levice 1:0 (0:0). Gólszerző: Kokoška (42.). Sárga lap: P. Páchnik, Karko, ill. Zorád. Játékvezető: M. Štrba, 800 néző.

Želiezovce: Barecz–Szalay, Karko, P. Páchnik, Rotík, Kristofoli, M. Páchnik, Lauko (70. Bogdány), Valach, Kokoška, Jamriška. Levice: Ivanič–Zorád, Kozolka, Michal Ármai, Graus (46. Miloš Ármai), Fríbert, Meňhard (58. T. Krenčan), Martinček, Varga, Vidra, Gabaš. (áb)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Štuller István (Želiezovce): „Ha kihasználjuk a kínálkozó lehetőségeket, akár négygólos győzelmet is arathattunk volna. Egyértelműen jobbak voltunk ellenfelünknél, szerintem a nézők is jól szórakoztak.”

Imrich Béreš (Levice): „A hazaiak jobban alkalmazkodtak a felázott talajhoz, helyzeteikből egyszer hasznot is húztak. A szünetben hiába figyelmeztettem védenceimet, fordulás után sem tartották be a taktikai utasításokat.” (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?