Mario Balotelli Prágában is balhézott egy sort

ÖSSZEÁLLÍTÁSAz olasz labdarúgó-válogatott 0:0-s döntetlent ért el Prágában a vb-selejtezők B csoportjában, s így négy pontra növelte előnyét a tabellán. A fölényben játszó csehek kihagyták a helyzeteiket, pedig a 72.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Az olasz labdarúgó-válogatott 0:0-s döntetlent ért el Prágában a vb-selejtezők B csoportjában, s így négy pontra növelte előnyét a tabellán. A fölényben játszó csehek kihagyták a helyzeteiket, pedig a 72. perctől már csak tízen maradtak a vendégek: Mario Balotelli négy perc alatt két sárga lapot is begyűjtött, majd az öltözőbe menet a játékoskijáró falán vezette le dühét, egy kisebb lyukat rúgva az egyik ajtóba...

Az ír Robbie Keane ennél stílusosabban tette le a névjegyét a Feröer-szigetek elleni mecscsen (C csoport): mesterhármassal ünnepelte a tényt, hogy 126. válogatott meccsével megdöntötte a kapus Shay Given eddigi nemzeti rekordját.

A szerbeket 2:1-re legyőző belgák három pontra elléptek a tabellán az őket üldöző horvátoktól, mivel nagy meglepetésre Zágrábban 1:0-ra nyerni tudtak a skótok. Utóbbiak Robert Snodgrass találatának köszönhetően első győzelmüket könyvelhették el tétmérkőzésen 2011 októbere óta, amikor Liechtensteint sikerült legyőzniük.

A játéknap legváratlanabb félidejét azonban a H csoport listavezetője, Montenegró produkálta. Az ukránok elleni második 45 percet emberelőnyben kezdő, a selejtezőkön eddig veretlen csapat négy gólt kapott Timoscsukéktól. (TASR, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?