Hatot rúgott Halenár, tornát nyertek a hazaiak

Nagymagyar. Az idén februárban elhunyt egykori játékosuk, edzőjük és tisztségviselőjük, id. Vlahy Árpád emléke előtt focitornával tisztelegtek a nagymagyari futballklub tisztségviselői, szurkolói.

Nagymagyar. Az idén februárban elhunyt egykori játékosuk, edzőjük és tisztségviselőjük, id. Vlahy Árpád emléke előtt focitornával tisztelegtek a nagymagyari futballklub tisztségviselői, szurkolói. Az időjárás nagyban megnehezítette a szervezők és a csapatok játékosainak a dolgát, hiszen őszies időben zajlott a felső-csallóköziek nyári focitornája, melyen négy csapat küzdött a trófeáért.

„Az esőzés, a lehűlés a látogatottságra is rányomta a bélyegét, ugyanis csupán száz belépőjegy kelt el. A kasszasiker helyett tornadiadallal vigasztalódtunk. Az is jó hírnek számít, hogy az erősítésként kiszemelt csatár, Juraj Kuba, aki tavasszal még a somorjaiak sikereiért küzdött, mindkét meccsen az ellenfél kapujába talált. Pozitívumként értékeljük, hogy az ifiből az A keretbe besorolt három futballistánk, Zsigmond Alex, Horony Oszkár és Keszőcze Márk jó teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat” – nyilatkozta lapunknak tornájuk hozadékáról ifj. Vlahy Árpád, a nagymagyariak klubelnöke.

A megmérettetésen a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának két csallóközi résztvevője, a nagymagyari és az egyházkarcsai csapat játszotta a prímet. Az elődöntőben osztálykülönbséggel győztek fővárosi vetélytársuk ellen. Kettejük előadásában a fináléban nagy taktikai csata zajlott az eső áztatta játéktéren. Rendes játékidőben döntetlen született, tizenegyseekkel a vendéglátók szereztek elsőséget.

A szurkolók meglepődtek, amikor a helyosztón a ligetfaluiak mezében a két egykori szlovák válogatott, Juraj Halenár és Juraj Piroska is csatasorba állt. „A ligetfaluiak az elődöntőben csupán tizenketten voltak, a helyosztóra viszont beleerősítettek. Mivel tornánkon nem csupán a csapatok igazolt labdarúgói szerepelhettek, ezért bevethették alkalmi erősségeiket. A nézők is megtalálták számításukat, ugyanis Halenár sziporkázott, mesterhatost ért el” – ecsetelte Piroskáék szerepvállalásának körülményeit ifj. Vlahy Árpád.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?