Három kapitány sárga-kékben

Dunaszerdahely. A DAC szombaton hazai pályán fölényes győzelmet (4:1) aratott a II. liga nyugati csoportjának 9. fordulójában az ŠKP Dúbravka elleni mérkőzésen, melyen a vendéglátók egyszerre két játékosukat, Belkovicsot és Németh Krisztiánt is elvesztették.

Dunaszerdahely. A DAC szombaton hazai pályán fölényes győzelmet (4:1) aratott a II. liga nyugati csoportjának 9. fordulójában az ŠKP Dúbravka elleni mérkőzésen, melyen a vendéglátók egyszerre két játékosukat, Belkovicsot és Németh Krisztiánt is elvesztették. „Sajnos Belkovics izomhúzódás miatt, a rutinos védő, Németh Krisztián pedig fegyelmi büntetése miatt fog hiányozni a verebélyiek elleni újabb hazai találkozón. Nem szokásom bírálni a játékvezető ténykedését, ám ezúttal kivételt teszek. Szerintem a sípmester túlbuzgó volt a sárga és a piros lapok kiosztásában egy olyan találkozón, mely nem bővelkedett sportszerűtlen megmozdulásokban, kirívó durvaságokban.” – értékelte az újabb győztes meccset Meszlényi Tibor, a csallóköziek vezetőedzője. „Az első sárga lapot nem érdemeltem meg, a második viszont jogos volt” – kommentálta a történteket Németh Krisztián, a DAC csapatkapitánya. Tőle a rangidős Kriss vette át a karszalagot. A kétgólos DAC-csatár 84. percben bekövetkezett cseréje után Buka lett a hazaiak harmadik „vezére”. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?