GYÚTÓPONTBAN

Juhos Ferenc befejezte
Nyékvárkony/Nádszeg. Megsemmisítő, 11:0-s vereséget szenvedett a nádszegi együttes a nyékvárkonyiak otthonában. „A csapatok már 6:0-s állással vonultak pihenőre. Tehetséges kapusunk, Lampert is lehetőséghez jutott, aki ráadásul 11-est hárított.

Juhos Ferenc befejezte

Nyékvárkony/Nádszeg. Megsemmisítő, 11:0-s vereséget szenvedett a nádszegi együttes a nyékvárkonyiak otthonában. „A csapatok már 6:0-s állással vonultak pihenőre. Tehetséges kapusunk, Lampert is lehetőséghez jutott, aki ráadásul 11-est hárított. A 40 éves örökifjú, Méhes Tibor négy találattal vette ki részét a sikerből” – hallottuk Reisz Árpád, a nyékvárkonyiak menedzserének beszámolóját. A nádszegiek kiütése azért is meglepő, mivel az elmúlt fordulókban csupán 12-szer kapituláltak. „Lélektelen hozzáállással, fegyelmezetlen játékkal rukkoltak elő a fiúk” – kesergett Juhos Ferenc, a nádszegiek trénere és polgármestere, aki ezzel befejezte edzői pályafutását. „A meccs végén már a pokolban éreztem magam” – mondta Juhos Ferenc. Érdekesség, hogy a polgármester tavaly szeptemberben a nyékvárkonyiak elleni győztes bajnokin (4:0) mutatkozott be, most pedig a rivális elleni meccs után köszönt el. (kb)

Az ipolysági szív diadala

Ipolyság. A nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportja őszi zárófordulójában az élmezőnyben tanyázó deméndi újoncot fogadták az ipolyságiak a Lévai járást képviselő kollektívák derbijén. A téliesre fordult időjárás ellenére 1200 drukker buzdította az egyesületeket. „Az ificsapatok előmérkőzése nyomait viselte a játéktér, a bírótól azonban megkaptuk a rajtjelet. Jobbára a küzdelem dominált. Nekünk öt ziccerünk volt, a vendégeknek egy elpuskázott gólhelyzetére emlékszem. A hajrában Bodzsár betalált, megérdemelten szereztünk három pontot vasárnap délután – elevenítette fel a hajtós, ám sportszerű meccset Urblík József, a hazaiak klubelnök-játékosedzője, aki még hozzáfűzte: – Érzésem szerint a mieink jobban óhajtották a sikert, mint a környékbeli kluboktól szerződtetett kiválóságok alkotta deméndi alakulat.” (ái)

Megszakadt a taksonyi böjt

Hidaskürt/Taksony. Megszerezték első győzelmüket a taksonyiak a galántai területi bajnokság 15. fordulójában. Méghozzá a nagy vetélytárs hidaskürtiek otthonában sikerült mindez (4:2). „Hetek óta nagy lelki nyomásnak voltak kitéve a fiúk. Szerencsétlen, egygólos vereségek sorát tudjuk a hátunk mögött. Végre megmutattuk valódi tudásunkat. Vasárnap éjfélig tartott az ünneplés” – értesültünk Varga Dánieltől, a taksonyiak egyik vezetőségi tagjától az emlékezetes bajnoki részleteiről. Információink szerint két hidaskürti játékos is a kiállítás sorsára jutott. Érdekesség, hogy a második játékrész első percében, büntetőből szépítettek a hazaiak, az ítéletvégrehajtó Buriánt azonban rasszista megnyilvánulása miatt idő előtt zuhanyozni küldte a játékvezető. A hidaskürti vezetőket sajnos nem tudtuk megszólaltatni. (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?