GYÚJTÓPONTBAN

Makulátlan naszvadiak
Naszvad/Madar. A komáromi területi I. osztály naszvadi listavezetője még szeptember 9-én vérzett el utoljára az ógyallai fakó otthonában (3:6). Azóta zsinórban tíz sikerrel vett akadály, s ez a madariak ellen sem volt másképp (1:0). „Örülünk a sorozatban megnyert tizenegy bajnoki mérkőzésnek.

Makulátlan naszvadiak

Naszvad/Madar. A komáromi területi I. osztály naszvadi listavezetője még szeptember 9-én vérzett el utoljára az ógyallai fakó otthonában (3:6). Azóta zsinórban tíz sikerrel vett akadály, s ez a madariak ellen sem volt másképp (1:0). „Örülünk a sorozatban megnyert tizenegy bajnoki mérkőzésnek. Tartalékos együttesünk játéka azonban eléggé akadozott. Teljesen jogos büntetővel győztünk” – hangsúlyozta Gál József, a naszvadiak klubelnöke. „A tizenegyes jogos volt, helyzeteinket nem tudtuk kihasználni” – szomorkodott Csóka Róbert, a madariak edzője. Három kulcsembere – Molnár Tibor, Bódis Tamás és Haris Károly – nélkül szerepelt a bajnokaspiráns. „Fiataljainkat fogtuk hadba, ők azonban kevésbé bírják el a lelki nyomást. Aggodalomra semmi ok, hiszen 19 évesen is tapasztalt játékosok. Diákként a III. ligában edződtek, míg az ifi csapatunk a IV. ligában szerepel” – nyomatékosította Gál József. (kb)

Százperces mérkőzés

Komárom. „Ilyen mérkőzést még nem éltem át– vallotta be Zdeno Kršteňanský, a Palárikovo otthonában balszerencsésen alulmaradt komáromiak játékosedzője. – Nyilvánvaló, hogy minden áron győzni akart a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti pontvadászatának trónkövetelője. Mi jobbak voltunk, már a tizedik perctől vezettünk. A játékvezető azonban úgy döntött, hogy üres kézzel térünk haza. Az ellenfél a 92. percben szerezte első találatát, a győztes gólt pedig a 98. minutumban lőtte” – hallottuk Kršteňanský-tól. Az már hab a tortán, hogy egy jogos büntetőtől fosztotta meg a bíró a Duna-partiakat, mivel a hálóőr letalpalta Nagy Jenő mellkasát. A zúzódásokat szenvedett játékost haza sem engedték az érsekújvári kórházból. „Teljesen felesleges megóvni a mérkőzést. Készülünk a következő feladatra” – nyilatkozta érdeklődésünkre a játékosedző. (kb)

Kisiklott a csicseri gyors

Csicser. Jól indult, pocsékul zárult Babiák János bemutatkozása a kelet-szlovákiai V. liga délkeleti csoportjában érdekelt csicseriek kispadján. A nagykaposiaktól elcsábított szakember irányítása alatt szakadt meg ugyanis a csicseriek hazai veretlensége (5-1-0). „A csányi együttes nagyon jó képességű fiatalokból áll. Még engem is meglepett, mikor a 10. percben 2:0 arányban vezettünk! Érthetetlen, amit ezután műveltünk. Két elképesztő potyagólt hoztak össze a védőink, s már tova is szállt az előny. Sajnos, a második játékrészben már nem tudtunk újítani, a négyszáz néző kizárólag csányi találatot láthatott. Az V. liga egyik legjobbjától szenvedtünk 4:2-es vereséget, bár ha 2:0-nál befújja a játékvezető a jogos 11-est, akkor kiütéses győzelmet is arathattunk volna” – vélekedik Babiák János. (kb)

Barčák-tripla helyett dupla

Feketenyék. Kölcsönkenyér visszajár – gondolták a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában érdekelt feketenyékiek, s az őszi 3:2 hazai vereség után Vágfarkasdon szerezték vissza az otthon elhullajtott pontokat (2:1). A győzelem felettébb értékes, mivel idegenben ez idáig nem sok vizet zavart a mátyusföldi együttes (0-0-8, gólarány 1:26). „Százötven lelkes nyéki drukker szurkolta ki a győzelmet. Jót tett az együttesnek a vérfrissítés, a deméndiektől szer-ződtetett Juraj Vavrovič jól összerakta a csapatot. Barčák személyében olyan csatárt igazoltunk, aki nem csak kidolgozza, hanem be is lövi a helyzeteket. Szeretnénk elkerülni a kiesést” – nyomatékosította Varjú Károly, a feketenyékiek klubelnöke. Érdekesség, hogy a nagyfödémesiektől szerződtetett Anton Barčák első bajnokiján máris kulcsszerepet játszott. (kb

Megtáltosodtak a perediek

Kisfalud/Pered. A közönsége előtt gyakran parádézó Lépes-legénységre alaposan ráijesztett a peredi együttes, a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában. Zsinórban hét hazai bajnokin diadalmaskodtak a kisfaludiak (ez alatt 32 gólt jegyeztek!), a perediek ellen azonban csak a 87. percben szerzett találattal sikerült megmenteniük az egyik pontot. „Jól felkészült belőlünk az ellenfél, hálóőrük pedig nagyon jó napot fogott ki. Helyzetkihasználásból gyengére vizsgáztunk” – nyilatkozta önkritikusan Lépes György, a kisfaludiak trénere. „Boldogok vagyunk, hogy végre idegenből is tudtunk pontot rabolni. Petrušek parádésat nyújtott, de mindenkit dicséret illet. Nagy lendületet adhat ez a siker. Nem akármilyen eredményt értünk el, hiszen a Meszlényi-féle aranycsapatunknak sem jutott mindig kisfaludi pont” – emelte ki a siker fontosságát Borsányi Gyula, peredi polgármester-klubelnök. (kb)

Tizenegy tallósi találat

Tallós. A galántai területi bajnokság I. osztályának tallósi éllovasa vasárnap gólzáporos (11:0) meccsen hengerelte le a szerediek fakócsapatát. „Tartottunk ellenfelünktől, mely a negyedik ligás A csapata három futballistáját is bevetette ellenünk. Rádásul egy héttel ezelőtt a jókaiak elleni találkozón csupán remiztünk. A mieink hamar eloszlatták a kételyeket, a folyamatban lévő bajnoki idényben immár harmadízben arattunk kétszámjegyű győzelmet” – büszkélkedett Rémay Csaba, a listavezető klubelnöke. A győztesek mezében a rutinos Czanik Ferenc volt elemében, aki négy gólt szerzett az összecsapáson. „Immár huszonkettőnél tartok, gólkirályi címre pályázok. Egyébként ősszel a kajaliak elleni találkozón ötször voltam eredményes” – vallott színt a tallósiak gólerős támadója. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?