GYÚJTÓPONTBAN

Kétarcú bősiek
Bős. Féltucat találattal kedveskedtek a nyugat-szlovákiai III. liga hét végi pótfordulójában hálás szurkolóiknak a Szaban Tibor vezette bősiek, akik a nyitrai ČFK legyőzésével (6:1) javítottak pozíciójukon.

Kétarcú bősiek

Bős. Féltucat találattal kedveskedtek a nyugat-szlovákiai III. liga hét végi pótfordulójában hálás szurkolóiknak a Szaban Tibor vezette bősiek, akik a nyitrai ČFK legyőzésével (6:1) javítottak pozíciójukon. „Apró termetű játékosaink, például Nagy és Kvačkaj remekül alkalmazkodtak a mély, csúszós talajhoz. Jól kombináltunk, helyzeteinket kihasználtuk. Javunkra vált, hogy a zoboralji kollektíva nem állt be védekezni. Pozitívumként értékelem, hogy szombaton, hazai pályán, veretlenül zártuk az őszi idényt” – értékelte a Duna-partiak legutóbbi produkcióját klubelnökük, Liszkay Tibor, aki egyben bírálta övéi kétarcúságát: „Az érem egyik oldala a hazai veretlenség, a másik, ez viszont bosszantó, az idegenbeli nyeretlenség. Mi több, vendégként egyetlen pontot sem zsákmányoltunk.” (ái)

Elvéreztek a bacsfaiak

Sárosfa/Tárnok. Már a dunaszerdahelyi területi bajnokságban sincs veretlen együttes. A csallóköztárnoki pályán vendégeskedő bacsfaiak ugyanis a szomszédos sárosfaiak otthonában szenvedtek egygólos vereséget (1:0) az őszi pontvadászat zárófordulójában. „Kellemesen megleptek a fiúk, mivel eltiltások, sérülések miatt eléggé tartalékosan léptünk pályára. Ennek ellenére egy küzdelmes mérkőzésen értékes győzelmet arattunk” – dicsérte meg védenceit Thaly Zoltán, a sárosfaiak edzője. „Az utóbbi hetekben már minden csapat ránk vadászott. A pálya talaja is katasztrofális volt. A vesztünket okozó szabadrúgás előtt megtréfálta kapusunkat az érdekesen felpattanó labda. A sárosfaiak ezután már csak vaktában rugdosták el kapujuk elől a labdát. Más kérdés, hogy szabályos találatunkat érvénytelenítette a játékvezető” – ecsetelte a mérkőzés fejleményeit Tóth Imre, a bacsfaiak csapatvezetője. (kb)

Vásárúti gálaelőadás

Vásárút/Illésháza. Bemutatót tartott a Kalmár László által irányított vásárúti alakulat annak az illésházi együttesnek (5:0), melyet három éven keresztül éppen a győztesek trénere irányított. Ráadásul a szenvedő felet az a Balla Béla vezette játékosedzőként csatába, aki Kalmár László kezei alatt bontogatta (foci)szárnyait. „Védenceim akaratereje sokat nyomott a latban. Emlékezetes győzelemmel tértünk téli nyugovóra, de a helyezésünkkel elégedetlen vagyok” – értékelt Kalmár László. „Még most sem tudom elhinni, ami az utolsó két mérkőzésen történt velünk. Egyszer sem találtunk be, s kilencszer kapituláltunk. A hazaiak magassági fölénye dönthetett, mivel az első két találatot is sarokrúgást követően kaptuk. Bízom benne, hogy mindenki magába száll, s többet már nem gondolunk a vágaiak elleni nagyarányú győzelemre” – próbált meg higgadt maradni a csalódott tanítvány, Balla Béla. (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?