ZENEZÓNA

Nagy visszatérés a láthatáron
A szintipop egyik úttörője, az OMD (Orchestral Manoeuvres In The Dark) nagyszabású tervekkel állt elő 2007-re. Andy McCluskey és Paul Humphreys az idén hosszabb pihenő után aktiválják magát, és turnéra indulnak.

Nagy visszatérés a láthatáron

A szintipop egyik úttörője, az OMD (Orchestral Manoeuvres In The Dark) nagyszabású tervekkel állt elő 2007-re. Andy McCluskey és Paul Humphreys az idén hosszabb pihenő után aktiválják magát, és turnéra indulnak. A duó a koncerteken teljes egészében lejátssza egy 120 főből álló nagyzenekarral az 1981-ben kiadott Architecture & Morality című sikerlemezét. (p, z)

Új dalok a kanadai zenekartól

Az Arcade Fire számos új felvétele tölthető le a világhálóról, az együttes tagjai saját maguk rakták fel őket az iTunesra. „Úgy döntöttünk, a nyilvánosság elé tárjuk az új dalainkat. Az elmúlt időszakban több mint százat töltöttünk fel, és a legnépszerűbbekből állítjuk majd össze a tavaszra tervezett Neon Bible című albumunkat” – nyilatkozta a zenekar énekese, Win Butler. (p, e)

Feloszlás helyett új nagylemez

A The Black Eyed Peas tagjai a 2005-ös Monkey Business című albumuk boltokba kerülése után azzal fenyegetőztek, hogy több korongjuk már valószínűleg nem jelenik meg, és szólóban folytatják a pályafutásukat. Szerencsére meggondolták magukat – ami azért sejthető volt –, az új anyag megjelenését 2007 második felére ígérik. „Féltünk, hogy most, miután mindent elértünk, amit akartunk, fogytán lesz az eltökéltség, ami korábban hajtott minket, de most már elmondhatom, az új szerzeményeinkben is lesz annyi tűz, mint a korábbiakban. Egyelőre egy tucat felvétellel készültünk el, de további 30-40 félkész dalunk van, ezekből a következő hetekben választjuk ki a legjobbakat” – nyilatkozta will.i.am zenekarvezető. (p, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?