Ünnepi programok a Pátria rádióban

Nagypénteken 8.05-től ökumenikus egyházi műsort közvetítünk. 10.05-kor Poór József íróval hangzik el beszélgetés. 10.40-től megzenésített verseket szólaltat meg a KOR-ZÁR együttes. 11 órától sugározzuk az Éva c. monodrámát, Boldoghy Kató előadásában.

Nagypénteken 8.05-től ökumenikus egyházi műsort közvetítünk. 10.05-kor Poór József íróval hangzik el beszélgetés. 10.40-től megzenésített verseket szólaltat meg a KOR-ZÁR együttes. 11 órától sugározzuk az Éva c. monodrámát, Boldoghy Kató előadásában. Nagypénteki énekeket és szokásokat elevenítünk fel Szímőről és Szécsénykéről a 13 órakor kezdődő néprajzi összeállításban, majd a félórás roma magazin jelentkezik. 15.05-kor a Pulzusban meghallgatjuk Patus János versét a szerző tolmácsolásában; Tököly Gábor régész-történész a keresztúttal kapcsolatos gömöri falképekről beszél; Polcz Alaine író-pszichológustól azt kérdezzük, hogyan békélhetünk meg a gyásszal, a szeretett személy elvesztése miatt érzett fájdalommal.

Szombaton reggel 7 órától a Hétről hétre c. publicisztikai magazinban értékelést hallhatnak a Kassán megrendezett országos kiejtési verseny döntőjéről. 11.30-tól a börtönmissziót is vállalt Antala Éva református lelkész lesz a Délidő vendége. 13 órakor a Tékában Dr. Kiss László Jókai Mór halálának 100. évfordulóján arról beszél, milyen betegségben hunyt el az író, és szó esik a műsorban néhány AB-ART-kiadványról is. 14.05-kor zsidó egyházi műsort hallanak, melyben a komáromi zsidó hitközség programszervezőivel beszélget a szerkesztő. 15 órakor A kultúra világában ismertetjük a Komáromi Kulturális Napok programját, megszólal a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeumában rendezett Bőrbe kötve című képzőművészeti kiállítás három résztvevője. (-tek)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?