Rúzsa Magdi „otthoni” koncertje

Az Aprócska blues és a Hip-hop című, slágerré vált felvételek után harmadikként a Vigyázz a madárra című dalt, Pavel Danek és Demjén Ferenc klasszikus szerzeményének átdolgozását klipesítették meg Rúzsa Magdi első, Ördögi Angyal című stúdiólemezéről.

Az Aprócska blues és a Hip-hop című, slágerré vált felvételek után harmadikként a Vigyázz a madárra című dalt, Pavel Danek és Demjén Ferenc klasszikus szerzeményének átdolgozását klipesítették meg Rúzsa Magdi első, Ördögi Angyal című stúdiólemezéről. A tavaly novemberben kiadott korong már dupla platina, az eladási példányszáma tehát 30 ezer felett jár. A Vigyázz a madárra című felvétel egyben az énekesnő megjelenés előtt álló koncert CD-jét és DVD-jét is népszerűsíti. A november elején külön-külön boltokba kerülő kiadványokon a harmadik Megasztár győztesének emlékezetes nyári kapcsolatnapi koncertje szerepel, amelyen az említett stúdióalbum dalai mellett számos világslágert előadott, például az It’s My Life című Bon Jovi-felvétel átiratát, és elhangzott egy ötdalos Queen-blokk. A DVD további tartalommal bővül: Magdi összes videoklipje, riportösszeállítás, werkfilm és eurovíziós összefoglaló is látható lesz rajta. A CD kétezer forintos ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokba. A két kiadvány karácsony előtt korlátozott példányszámban együttesen is megjelenik. (pj, cls)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?