Neubauer János előadása

Pozsony. Neubauer János irodalomtörténész, az Amszterdami Egyetem professzora tart előadást október 24-én, szerdán 14.00 órai kezdettel a Szlovák Tudományos Akadémia Világirodalmi Intézetében (Konventná 13).

Pozsony. Neubauer János irodalomtörténész, az Amszterdami Egyetem professzora tart előadást október 24-én, szerdán 14.00 órai kezdettel a Szlovák Tudományos Akadémia Világirodalmi Intézetében (Konventná 13). Az előadásra az SZTA Világirodalmi Intézetének és a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetének közös rendezésében kerül sor az Irodalomtörténetírás az ezredfordulón című előadássorozat keretében. Neubauer János az általa is szerkesztett, a közép-kelet-európai irodalmi kultúrák történetét feldolgozó irodalomtörténet (Cornis – Pope, M. – Neubauer, J.: History of the Literary Cultures of East-Central Europe I-III.,) elméleti alapvetéseiről és gyakorlati tapasztalatairól fog beszélni. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?