Kedves Szülők, Nagymamák, Nagypapák, Óvó nénik!

Kérem, továbbra is írják le, és küldjék el a Családi Kör címére totyogó és ugrándozó gyermekeik, unokáik, védenceik egy-egy aranyos mondatát. A legeredetibbért havonta az Új Nő szakácskönyvét küldjük majd el, hogy a kedves locsogásért változatos ízes falatokkal tömhessék be totyogóik száját.

Kérem, továbbra is írják le, és küldjék el a Családi Kör címére totyogó és ugrándozó gyermekeik, unokáik, védenceik egy-egy aranyos mondatát. A legeredetibbért havonta az Új Nő szakácskönyvét küldjük majd el, hogy a kedves locsogásért változatos ízes falatokkal tömhessék be totyogóik száját.

Júliusi együttműködéséért Kondé Mónikának Vásárútra, Gerhart Ildikónak Alsószelibe, Mánya Rozáliának Szőgyénbe és Busánszky Magdolnának Hegyétére postáztuk a könyvet.

Használják ki e-mail címünket is: [email protected]

Az én unokáim már nagy iskolások, de mindig eszembe jutnak kiskori, aranyos mondásaik.

uEhhez a történethez tudni kell, hogy vannak Baráth és Bokros nevű unokáim. Kiskorukban, ha jöttek, mindig megkérdeztem tőlük, mit főzzek. Barátfülét kiabálták. Egy alkalommal a Baráth kisunokám nem kiabált, hanem félreállt. Megkérdeztem, mi baja? Erre durcásan azt válaszolta:

– Mama, főzzél már bokrosfülét is, ne csak mindig barátfülét!

gyanez a kisunokám gyakran elkísért a temetőbe, ahol dédszüleim, nagyszüleim és szüleim sírját gondoztuk. Betűzve olvasgatta a sírfeliratokat X János, X Jánosné. Az utolsó sírnál elém állt és megkérdezte: – Mama, ha meghalok, én is X Jánosné leszek?

Busánszky Magdolna, Hegyéte

Adél lányunk alig múlt húsz hónapos, egész ügyesen, érthetően beszél. Már mondatokban fejti ki a mondanivalóját. Egész nap be nemáll a szája. A tévét kapcsolgatom. Egy olyan állomásra bukkanok, ahol nincs adás. Adél reakciója: – Szemereg.

dél ismeri a színeket, a homokszínt kakiszínűnek is mondja. Éppen fogat mosunk. Miután befejeztük, rámosolygok. Kicsi lányunk kedves megjegyzése: – Anyja foga kakiszínű.

dél napszemüveget kap. A gyors próba után közli: – Este van benne.

nagyágyban heverünk. Összegömbölyödöm. Adél megállapítja: – Anyuci összegombócolódott.

Benyovszky Ágnes, Érsekújvár

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?