Brooklyn, 2006. december

Ez a hétvége Holly nyolcadik születésnapjának ünneplése jegyében telt. Már pénteken nagy tervezgetésbe kezdtünk, szombaton pedig reggeltől sürögtünk-forogtunk. Holly édesanyjával elkészítettük az asztalt, amelyet este kilenc gyermek ült körbe.

Ez a hétvége Holly nyolcadik születésnapjának ünneplése jegyében telt. Már pénteken nagy tervezgetésbe kezdtünk, szombaton pedig reggeltől sürögtünk-forogtunk. Holly édesanyjával elkészítettük az asztalt, amelyet este kilenc gyermek ült körbe. Később csomagoltunk nyolc kis papírzacskót – ezekbe apró kis ajándékokat tettünk az ünneplés résztvevői számára. Minden vendég kapott egy ilyet távozáskor. Tortát sütöttünk, telefonon rendeltünk pizzát és taxikat. Kora délutánra készen is álltunk. Négy óra után megérkeztek az apróságok. A gyöngyös bolt kicsit szűkösnek bizonyult ennyi gyerek, néhány felnőtt és egy kutya számára. Mindenki kapott egy tálcát, amelyre kirakhatta a kiválasztott gyöngyöket. A lányok kaptak egy kis damilt is, amellyel méretet vettek a csuklójukról, és már indultak is kiválasztani a gyöngyöket. Alig tudtak választani a sok csodagyöngy közül. A többség segítség nélkül készítette el a karkötőt, amelyre a bolt vezetője a végén ráhelyezte a kapcsot. Fél hatra megjöttek a taxik, hatra pedig már a pizzákkal együtt is Hollyék otthonában voltunk. Mialatt tálaltam, a gyerekek nagy versenyfutásba fogtak, hogy megtalálják a Holly mamája által elrejtett kincseket. A pizza után jöhetett a torta, a gyertyaelfújás. A csomagok kibontását nagy tapskitörések kísérték, Holly mindennek nagyon örült. Az este csúcspontja a karaoké volt. Párokban énekeltek a lányok, profi zene kíséretében, és közben a tévé képernyőjén látták magukat. Nagyon tetszett mindenkinek ez a produkció. Nyolc körül kezdtek elszállingózni az első vendégek, akik maradtak, letelepedtek a tévé elé. Én is hazaindultam egy újabb hosszú nap után. A gyerekek nagyon boldognak látszottak, és ez a lényeg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?