HlRSZOLGÁLAT

» Világszerte sikeres Annie Lennox albuma
Sokan az énekesno új albumának a megjelenése elott kétségbe vonták, hogy a 48 éves Annie sikeres tud-e lenni. A Eurythmics dívája azonban megmutatta, hogy nem csak a fiatal és csinos énekesnoké a világ.

» Világszerte sikeres Annie Lennox albuma

Sokan az énekesno új albumának a megjelenése elott kétségbe vonták, hogy a 48 éves Annie sikeres tud-e lenni. A Eurythmics dívája azonban megmutatta, hogy nem csak a fiatal és csinos énekesnoké a világ. Nagylemeze, a Bare szerte a világon az eladási listák élvonalában tanyázik, Annie dalai továbbra is óriási érdeklodést váltanak ki. „A zeneírásból véleményem szerint nem lehet kiöregedni. Nyilván egyre nehezebb sikereket elérni, hiszen a huszonévesek körül forog minden. Sikerült azonban bebizonyítanom: nem kell valakinek úgy kinéznie, mint egy topmodellnek ahhoz, hogy sikeres lehessen. Nagyon jól esik a rajongók szeretete, akik a viszonylag hosszú pályafutásom során huségesek maradtak hozzám” – nyilatkozta az énekesno egy amerikai magazinban. (z, p)

» Nem vállal filmes szerepet Avril Lavigne

Nemrég felröppent a hír, hogy a mozivásznon is találkozhatnak kedvencükkel Avril Lavigne rajongói, a készülo Sk8er Boi címu film foszerepét játszotta volna el. A kanadai énekesno azonban az elmúlt héten bejelentette, hogy nem fog szerepelni a filmben. „Valóban megkerestek egy hollywoodi stúdió képviseloi, de nem vállaltam el a szerepet” – nyilatkozta Avril, majd hozzátette: „Nem egy alkalommal láttuk már, hogy sikeres zenészek hatalmasat buktak a moziban. Én nem szeretnék ebbe a hibába beleesni. Kétségkívül csábító lenne egy foszerep eljátszása, ám kello gyakorlat nélkül esély sincsen a sikerre. Mielott belevágnék, mindenképpen fejlodnöm kell.” A legújabb hírek szerint a film zenéjének elkészítésében sem fog részt venni az énekesno. (z,p)

» Kevesebben kíváncsiak a Love Parade-ra

A becslések szerint körülbelül 750 ezren vonultak fel a hétvégén a már hagyományos berlini Love Parade-on. A dübörgo techno zenére sokan kosztümbe öltözve tomboltak, de olyan is akadt, aki anyaszült meztelenül ropta a táncot. A 30 kamionon neves lemezlovasok pörgették a korongokat, köztük a parádé egyik alapítója, Dr. Motte, aki valószínuleg álmodni sem mert volna arról, hogy az 1989-ben gyér érdeklodés mellett felvonuló 150 raverhez az évek során százezrek csatlakoznak majd. A német rendorség adatai szerint a legsikeresebb évben, 1999-ben másfélmillió technorajongó vonult fel.

A szervezoknek idén egyébként meglehetosen nagy gondot okozott összeszedni az óriási partyhoz szükséges 80 millió koronának megfelelo összeget. A helyszínt közel 1600 rendor biztosította, 400 parkor figyelt arra, hogy a bulizók ne tapossák le az útbaeso parkok virágait, és 600 mobil WC-t állítottak fel. A nap végi összesítés szerint körülbelül 800 esetben kellett elsosegélyben részesíteni a táncoslábúakat, ebbol harmincan szorultak kórházi ápolásra, ketten pedig súlyosabban megsérültek. Komolyabb rendbontásról nem tettek jelentést, azonban 30 bilincset is kiosztottak a rendorök, apró-csepro ügyek miatt. (z,p)

» Szólólemezzel jelentkezik Courtney Love

A legendás Nirvana frontemberének, Kurt Cobainnek a hatása érzodik majd volt élettársának hamarosan megjeleno szólólemezén. Courtney Love sokak szerint csak azért lett sikeres, mert gátlástalanul kihasználta elhunyt férjét. Korábban a Hole nevu zenekarával okozott kisebb-nagyobb botrányokat. Reményei szerint azonban ezúttal valóban felfigyelnek majd a zenéjére. „Rengeteget tanultam az együtt eltöltött ido alatt Kurttol, teljesen megváltoztatta az életfelfogásomat. Rámutatott azokra a dolgokra, amelyek valóban fontosak az ember életében. Óriási csapás ért, amikor elvesztettem, de minden erommel azon leszek, hogy az emberek emlékezetében tovább éljen” – nyilatkozta Love, akinek lemeze várhatóan október végén kerül a boltokba. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?