FELHĺVÁS

12. Nemzetközi nyelvi és sporttábor „Sólyomszárnyon”
A „Segítsd a gyermeket” Alapítvány és a Hangfogó Kulturális Egyesület ebben az évben tizenkettedik alkalommal várja nyári táboraiba a magyarországi és a határon túli magyar származású gyerekeket és fiatalokat.

12. Nemzetközi nyelvi és sporttábor „Sólyomszárnyon”

A „Segítsd a gyermeket” Alapítvány és a Hangfogó Kulturális Egyesület ebben az évben tizenkettedik alkalommal várja nyári táboraiba a magyarországi és a határon túli magyar származású gyerekeket és fiatalokat. 1992 óta, évente csaknem 500 magyar származású fiatal tölti el táborainkban hasznosan és kellemesen a nyári szünidő egy részét, a Kárpát-medencéből, Nyugat-Európából és a tengeren túlról.

Ebben az évben Debrecenben rendezzük meg táborainkat, az ország talán legjobban felszerelt ifjúsági táborában, mely a város zöldövezetében, a messze földön ismert Nagyerdőben található. A tábor kulturáltsága, az európai hírű Nagyerdei Strand, a lovas pálya és a város nyári rendezvényei remek feltételt biztosítanak egy kellemes és tartalmas nyaraláshoz.

A tábor tematikája:

1. Nyelvoktatás: angol vagy német – magyar történelem, irodalom;

2. Sportfoglalkozások: lovaglás, íjászat, tenisz, kosárlabda és úszás, kezdőknek és haladóknak – több sportág is választható!

3. Kulturális és szabadidős programok: aerobic, táncház, diszkó, nyári színház, kirándulás, sportversenyek, városnézés stb.

Szállás: kőházban, 4 ágyas szobákban. Ellátás:; napi háromszori étkezés.

A turnusok időpontja: 1.: július 21– 30-ig; 2. július 30–augusztus 8-ig. Utazás: külön busszal Sátoraljaújhelyről, illetve Komárom és Esztergomból.

Jelentkezési határidő: július 10.

Jelentkezés, részletes információ:

Kelet-Szlovákia:

Csótó Rita, 077 01 Kráľovský Chlmec, Kostolný rad 9

Telefon: 056/63-22796, 0908/ 258459, 0907/607213

Nyugat-Szlovákia:

Dedičstvo-TURUL-Hagyaték, Salma Márta, 945 01 Komárno, Nová Osada 8, Telefon: 0903/277029, e-mail: anda3 @freemail.hu

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?