Együtt és külön sem sikerül

Alaposan rájár a rúd a kilencvenes évek második felében és az új évezred legelején csúcson lévő énekesnőkre. Három hete arról számoltunk be, hogy az év vége egyik óriási bukása az All Saints visszatéréséhez köthető.

Alaposan rájár a rúd a kilencvenes évek második felében és az új évezred legelején csúcson lévő énekesnőkre. Három hete arról számoltunk be, hogy az év vége egyik óriási bukása az All Saints visszatéréséhez köthető. A lányok dala, a Rock Steady ugyan a harmadik helyig jutott Nagy-Britanniában a kislemezek összesítésén, ennek ellenére a Studio 1 című albumukból mindössze 12 420 példányt értékesítettek az első héten a szigetországban, s ezzel csupán az eladási lista negyvenedik pozícióját szerezték meg, ráadásul a következő héten a 74. helyre estek vissza.

Emma Bunton az egykori Spice Girls egyetlen tagja volt, aki szólóban még nem könyvelt el bukást. Most már ő sem kivétel. Harmadik nagylemeze az All Saints albumához hasonló pályát futott be. Emma új felvétele, Petula Clark 1964-es Downtown című slágerének átdolgozása a kvartett dalához hasonlóan a harmadik helyig jutott a brit kislemezlistán. A kecsegtető előjel ellenére a Life In Mono című lemezéből csak 12 307 példányt sikerült eladni a megjelenés hetében, amely nagyjából megegyezik az All Saints első heti eladási adatával. Az énekesnő korongja a lányokéhoz képest három héttel később, december 4-én került a boltokba, s mivel ekkor már jóval nagyobb volt a lemezforgalom, így ezzel a példányszámmal mindössze a 65. pozícióban debütált, s a múlt héten a 75. helyre csúszott vissza. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?