Csak kétszer voltam igazán szerelmes!

Most az a szupersztár vagy, akiről a Sk8er Boi című számodban még csak álmodoztál. Büszke vagy arra, amit elértél?
Nem érzem magam szupersztárnak, de ha az újságok címlapján látom magam, akkor azt gondolom, igen, ez tényleg én vagyok. A népszerűségnek azonban vannak árnyoldalai is.
Például?
Nincs magánéletem.

Most az a szupersztár vagy, akiről a Sk8er Boi című számodban még csak álmodoztál. Büszke vagy arra, amit elértél?

Nem érzem magam szupersztárnak, de ha az újságok címlapján látom magam, akkor azt gondolom, igen, ez tényleg én vagyok. A népszerűségnek azonban vannak árnyoldalai is.

Például?

Nincs magánéletem. Ha a barátaimmal egy étteremben ülök, vadidegen emberek rohannak oda az asztalhoz, és elkezdenek beszélni hozzám. Ez elég idegesítő.

Ezért akarod elhagyni Torontót, és költözöl Los Angelesbe?

Toronto remek hely, itt lakik az anyukám és rengeteg barátom, mégis Amerikába, Los Angelesbe szeretnék menni. Nem a strand mellé, hanem egy kicsit beljebb, mert ott minden nyugisabb.

Új albumod, az Under My Skin meglehetősen borúsnak hat, neked azonban most igazán izgalmas az életed.

Boldog vagyok, hiszen a bennem lévő nyomasztó érzéseket végre kiírhatom magamból. A dalaim olyanok, mint egy napló, az érzéseimet tükrözik. Amikor a nagyapám meghalt, nem tudtam ott lenni a temetésén, ekkor született meg a Slipped Away című számom. A dalaimban szabadjára engedem az érzéseimet, és ettől jobban érzem magam. Ez egy olyan terápiaféle nekem.

A lemezed első slágerét, a Don’ t Tell Me címűt a gitárosoddal, Evannel együtt írtad. A dalban egy fiú gyorsan ágyba akarja vinni a barátnőjét. Megtörtént ez már veled?

Evan a legjobb barátom, oké? Soha nem jártunk együtt, és megfogadtuk, nincs kapcsolat a zenekaron belül. Evannel ezt a dalt már két éve írtuk. Akkoriban a középiskolában gyakran láttam, hogy a srácok nyomást gyakorolnak a barátnőjükre, hogy gyorsabban célba érjenek. Lányok, ne hagyjátok magatokat zsarolni! Ha egy srác fenyegetőzik, akkor nem ő az igazi.

De ugye mégsem minden fiú macsó?

A lányoknak keménynek kell lenniük, hogy megmutathassák, ki a főnök. Az embernek meg kell tudni védenie magát, vészhelyzetben akár még az öklével is.

Vertél már meg fiút?

Még jó! Volt egy pasas, aki állandóan hülyét csinált belőlem a suliban, és szórakozott velem. Egy nap aztán elkaptam, behúztam neki egyet, és belöktem a bokorba. Ezután a suliban már jobban tiszteltek.

Gyakran kelsz ki magadból. Először Britney Spearst vetted célba, majd Hilary Duffot, legutóbb pedig fotósokat fenyegettél meg.

Azt az esetet a fotósokkal tényleg sajnálom. Épp a legjobb barátnőmmel, Monique-kal botorkáltunk ki egy bárból, mindketten eléggé be voltunk rúgva, és akkor megjelentek a paparazzik. Nem tisztességes dolog részeg embereket fényképezni...

Van igazi tetoválásod?

Tetszenek a ragasztott tetkók. Az igaziak is szuperek, bár nem annyira, hogy egész életen át hordjam őket. Legszívesebben minden héten más tetoválást tetetnék magamra, de tudom, hogy ennél már csak öregebb leszek, elegáns ruhákban fogok járni, férjhez megyek, és nem szeretnék agyontetovált emlékműként az oltár előtt állni.

Voltál már szerelmes?

Csak kétszer. A szerelem elég komplikált dolog, a kapcsolatok néha terhesek. Mindegy, hogy mit teszel, az egyik fél mindig megbántva érzi magát. Örülök, hogy most szóló vagyok. (Marcel Anders, Popcorn)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?