AZ MKKI HĺREI

Szobor és objekt
Pozsony. Csütörtökön nyitják a VIII. Szobor és objekt című kiállítást. A 8. alkalommal megrendezésre kerülő, Pozsony város utcáin, terein és galériáiban több helyszínen zajló rendezvény egyik rendszeres társrendezője a Magyar Köztársaság Kulturális Intézete.

Szobor és objekt

Pozsony. Csütörtökön nyitják a VIII. Szobor és objekt című kiállítást. A 8. alkalommal megrendezésre kerülő, Pozsony város utcáin, terein és galériáiban több helyszínen zajló rendezvény egyik rendszeres társrendezője a Magyar Köztársaság Kulturális Intézete. Magyarországról három kiváló szobrászművész alkotásai szerepelnek az idei tárlaton: Jovánovics György, Haraszty István és Galgóczy György művei a Zichy-palotában, a Z-Galériában kerülnek bemutatásra.

Megnyitó időpontja és helyszíne: Június 26., 19.00, Zichy-palota

A Pátria a VII. Szepsi Városi Napokon

Szepsi. Szerdán 19.30-kor a kassai Pátria Művészeti Társulás lép fel a római katolikus parókián.

A június 27-től 29-ig tartó VII. Szepsi Városi Napok társrendezője a MKKI.

Nyári hangverseny

Pozsony. Nyári hangversenyt tartanak szombaton 19.30-tól a Szlovák Rádió épületében. Közreműködik a budapesti Tóth Aladár Zeneiskola fuvola- és gitárzenekara.

Helyszín: Szlovák Rádió, Pozsony, Mýtna 1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?