Alkoholista popidol

Egyik ismerősöm gyakran mondogatja, hogy sose panaszkodjunk, mert később úgyis visszasírjuk majd a kritizált időket. Magyarán: szerinte lesz rosszabb is. Példaként azt szokta felhozni, hogy mai szemmel nézve milyen jó volt, amikor a tej ára tizenegy koronáról csak tizenháromra emelkedett. Szegről-végről igaza van.

Egyik ismerősöm gyakran mondogatja, hogy sose panaszkodjunk, mert később úgyis visszasírjuk majd a kritizált időket. Magyarán: szerinte lesz rosszabb is. Példaként azt szokta felhozni, hogy mai szemmel nézve milyen jó volt, amikor a tej ára tizenegy koronáról csak tizenháromra emelkedett. Szegről-végről igaza van. Szavai a zeneéletre is átültethetőek. A felbukkanása után, a nyolcvanas években sokan szidták Madonnát, mondván, az életvitele rossz példa a fiataloknak. Mára a tinédzsereknek új idoljaik vannak, közülük egy, a vezető példakép sokkal rosszabb, mint a pop királynője volt hajdanán. Egy elkényeztetett kis cafka! Britney Spearsnek hívják, és nem tudom, miért, de pophercegnőként is emlegetik. Madonna és Britney között rengeteg a különbség. A legjelentősebb, hogy amíg az egyik megdolgozott a sikerért, addig a másikból művileg kreáltak sztárt. Britney jó helyre, tehetős családba született. A kisujját sem mozdítja, a legkeresettebb dalszerzők házhoz viszik neki a jobbnál jobb szerzeményeket, amelyek közül aztán jó néhányat jól elront, a tehetsége ugyanis megkérdőjelezhető. Ráadásul időközben teljesen elveszítette józan ítélőképességét – ha egyáltalán valaha is volt neki –, és nem csak azért állítom ezt, mert az utóbbi időben állítólag ritkán józan… „Kicsit elpilledt” – nyilatkozta a menedzsere, miután nyilvánosságra került egy Las Vegas-i bárban szilveszter éjjelén készült videófelvétel, amelyen az énekesnőt biztonsági őrök vonszolják a kijárat felé. „Britney nem volt ittas, csupán rettenetesen fáradt, ezért váratlanul összeesett” – mondta a menedzser, de persze a felvétel másról tanúskodik. Egy másik videón, amelyet tavaly sok tízezren töltöttek le, az énekesnő szintén részegen és minden bizonnyal drog hatása alatt beszélget egy fiatalemberrel. Esztelenségeket mond, miközben érdekesen rángatózik és böfög. Teszi mindezt kétgyermekes családanyaként. Remélhetőleg a célközönsége még nem veszítette el az ítélőképességét, és Britney idén esedékes nagylemezét ignorálni fogja. Itt az ideje, hogy hősünk ráeszméljen: az élet nem mindig habos sütemény. És itt az idő törölni őt az idolok közül! Arra azért ügyeljünk, nehogy most is igaza legyen az ismerősömnek, és rosszabb jöjjön utána! (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?