Visszavágnának a spanyoloknak

ELŐZETESBudapest. A magyar női vízilabda-válogatott ma (16.30) Spanyolországgal játssza a margitszigeti Eb első elődöntőjét.

ELŐZETES

Budapest. A magyar női vízilabda-válogatott ma (16.30) Spanyolországgal játssza a margitszigeti Eb első elődöntőjét. A hispánok megnyerték a B csoportot, de begyűjtöttek egy vereséget is – épp azoktól az oroszoktól, akiket Merész András szövetségi kapitány csapata könnyedén, 11:7-re vert a legjobb négy közé jutásért.

„Kísértetiesen hasonlít a menetrend a 2013-as barcelonai vb-hez. Olyan hiányérzet van bennünk onnan, hogy szerintem mindent ki fogunk adni magunkból, és a legjobb játékunkat fogjuk nyújtani a spanyolok ellen” – nyilatkozta Illés Anna, a magyar válogatott játékosa, utalva a tavalyi 13:12- es vereségre.

„Nem sokat, egy-két helyen változtak azóta a spanyolok. Barcelona után eljött az idő, hogy visszavágjunk. Annyiszor vesztettünk már ellenük, hogy most egyszerűen nem készülhetünk másra, csak a győzelemre. Ráadásul itthon vagyunk, a közönség is nekünk segít majd” – egészítette ki csapattársa szavait Kisteleki Dóra.

Optimistán várja a folytatást Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke is: „Csalódás már nem érhet, még ha vereséget szenvedne is akár férfi-, akár női csapatunk a folytatásban. Na de miért kapna ki bármelyik is?”

Mától vasárnapig Budapest belvárosában óriáskivetítőkön is nyomon követhetők az Eb zárószakaszának mérkőzései. A kontinensviadal utolsó négy napján esedékes összes meccs megtekintésére az Erzsébet híd pesti lábánál, a Március 15. téren nyílik lehetőség. (MTI, ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?