Védők csatárszerepben

Érsekújvár. A III. liga nyugat-szlovákiai csoportjában játszó érsekújváriak az őszi idényében 21 pontot gyűjtöttek, méghozzá úgy, hogy mindössze 12 gólt szereztek.

Erre mondják a kevésből is tőkét kovácsoltak! „Sajnos, hazai környezetben is elmaradt a remélt góltermés. Csupán egy üde kivétel akadt, amikor az éllovas Dolné Vestenicét 3:1-re vertük” – elevenítette fel a gólínséget Peter Buranský, aki Miloš Targoš elmozdítását követően vette kezébe a karmesteri pálcát. A csatárok nem teljesítették feladatukat, mindössze háromszor iratkoztak fel a góllistára. „Sebestyéni két, Mach egy találatot szerzett.

Nálunk elsősorban a megbízhatóan hárító kapusunk, Rybánsky teljesítménye, illetve a gólerős hátvédek eredményessége érdemel dícséretet. Zsák négyszer, Megyesi háromszor volt eredményes” – hangzott a szakvezető gyorsmérlege. Kiderült, az idény végén lejár Zsák, Píš, Poláček, Dang Van vendégjátéka. Kik pótolják majd a távozókat?

„Amennyiben akadna tőkeerős szponzorunk, vagy több támogatást kapnánk a városi önkormányzattól, akkor Sepeši és Mach is visszaigazolna. Ellenkező esetben nem kizárt, hogy a tavaszi folytatásban zömmel ifistáink viselik majd a felnőttek mezét” – vélekedett a kétesélyes folytatásról Peter Buranský. (gh)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?