GALÁNTA, 18. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Fegyelmi bizottság (2004. november 18.)
Eltiltások – Horné Saliby–Veľký Grob diákmérkőzés: ŠK V. Grob, D. Tallo edző – feltétel nélkül 3 bajnoki mérkőzésre eltiltva az edzői teendőktől; Szikora Ján csapatvezető – feltétel nélkül három bajnoki mérkőzésre eltiltva a csapatvezetői teendőktől – mindketten 2004.

Fegyelmi bizottság (2004. november 18.)

Eltiltások – Horné Saliby–Veľký Grob diákmérkőzés: ŠK V. Grob, D. Tallo edző – feltétel nélkül 3 bajnoki mérkőzésre eltiltva az edzői teendőktől; Szikora Ján csapatvezető – feltétel nélkül három bajnoki mérkőzésre eltiltva a csapatvezetői teendőktől – mindketten 2004. november 18-ától (P.1/3.b.).

Területi bajnokság – Veľký Grob–Tomašíkovo: ŠK Veľký Grob – feltételesen egy mérkőzésre a pálya bezárása a 2004/2005-ös bajnokság végéig, pénzbírság: 2500 korona (P.1./1.b.); Horné Saliby–Čierna Voda: TJ Horné Saliby – Szomolay Štefan – teendői végzésétől 2004. november 18-ától feltétel nélküli, öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott, pénzbírság: 2 000 korona (Fegyelmi Szabályzat – DP 11. fejezete); a fegyelmi bizottság elrendeli, hogy két hazai mérkőzésre a TJ Horné Saliby költségére a szövetség felügyelete érkezzen (P.2./1.a.).

Sporttechnikai bizottság (2004. november 18.)

1. A bizottság megtárgyalta és elutasította az FO Dolná Streda ellenvetését egy játékos jogosulatlan szereplésével kapcsolatban az ismételt Tomášikovo–Dolná Streda ifjúsági találkozón, mivel az érintett labdarúgó már a 9., 10. és 11. fordulóban letöltötte büntetését.

2. A bizottság ismételten meghívja ülésére (2004. november 25., 17.00) Sass Július partjelzőt, valamint az ŠK Šoporňa és az ŠK P. Úľany képviselőit.

3. A bizottság utólagosan jóváhagyja a következő mérkőzéseket – területi bajnokság ifik, 15. forduló: Tomašíkovo–Č. Brod a P. Úľany–H. Saliby (hiányoztak a jegyzőkönyvek); 9. forduló: Tomašíkovo–Dolná Streda (elutasított ellenvetés).

Közlemény

A területi szövetség edzői módszertani bizottsága tanfolyamot szervez a ZT képesítésű edzőknek és azoknak, akik szeretnék felújítani a ZT-edzői igazolványukat. Az érdeklődők 2004 végéig írásban jeletkezhetnek a Galántai Területi Labdarúgó-szövetség titkárságán. A tanfolyam időpontja: 2005. január és február.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?