Tóth Erzsébettel, a WHIL gólkirálynőjével

Szombaton Bánovcén 13 gólt dobott a szlovák-cseh női kézilabda-bajnokságban (WHIL), és 107 találatával közelebb került az élen álló partizánskei Szabovához (129). Tavaly bajnok, a mezőny legeredményesebbje és az Év játékosa lett a Iuventa Michalovce színeiben.

Szombaton Bánovcén 13 gólt dobott a szlovák-cseh női kézilabda-bajnokságban (WHIL), és 107 találatával közelebb került az élen álló partizánskei Szabovához (129). Tavaly bajnok, a mezőny legeredményesebbje és az Év játékosa lett a Iuventa Michalovce színeiben. Ismét gólkirályi címre tör?

A Buxtehude elleni kupameccsen megsérült a bal, vagyis a dobó kezem, egy ideig gipszet viseltem, így alig játszottam. Most már rendben vagyok, s ez az eredményességemen is megmutatkozott. Tavaly én voltam a mezőny gólkirálya, az idén sem adom ennél alább. Bosszantó lenne másodikként, vagy harmadikként végezni, amikor én lehetek az első. Minden adottságom megvan hozzá.

Nem minden nap dob 13 gólt tétmérkőzésen, ráadásul tízet akcióból ért el. Mennyi az egyéni csúcsa?

Ifi koromban egyszer 18 alkalommal találtam be a Partizánske kapujába, akkor még csallóközaranyosi mezben. Élvonalbeli mérkőzésen a felnőttek között csak 14 gólig jutottam, tavaly Pozsonyban az Internek dobtam ennyit. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?