TÉLI SPORTOK

MŰKORCSOLYA. Harmadik lett Sebestyén Júlia a Grand Prix-sorozat negyedik, párizsi állomásán. A szlovák Zuzana Babiaková nyerte a zágrábi viadalt, a magyar Póth Diana második lett.
GYORSKORCSOLYA. Erfurti VK-viadal. Nők, 1500 m: 1. Rodriguez (amerikai) 1:57,86...14. Egyed (magyar) 2:04.75. 3000 m: 1.

MŰKORCSOLYA. Harmadik lett Sebestyén Júlia a Grand Prix-sorozat negyedik, párizsi állomásán. A szlovák Zuzana Babiaková nyerte a zágrábi viadalt, a magyar Póth Diana második lett.

GYORSKORCSOLYA. Erfurti VK-viadal. Nők, 1500 m: 1. Rodriguez (amerikai) 1:57,86...14. Egyed (magyar) 2:04.75. 3000 m: 1. Friesinger 4:06,33; Férfiak, 10 ezer m: 1. de Jong 13:17,63. 1500 m: 1. Tuitert (hollandok) 1:47,24.

SZÁNKÓ. A lettországi Siguldában zajlott a szánkósok VK-versenye. A szlovák Mick, Marx kettős a hatodik helyen végzett. A győzelmet az osztrák Linger testvérpár szerezte meg. A hölgyek között a német Kraushaar, a férfiaknál az olasz Zöggeler lett első. Csapatban Németország győzött, Szlovákia 11.

ALPESISĺ. Hermann Maier osztrák olimpiai bajnok alpesi síző bordatörést szenvedettaz az idénynyitó VK-versenyen , ezt azonban titokban tartotta. A 30 éves klasszis sérülését az egyik felcsapódó kapu okozta. (m, t)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?