Tart a Sherifftől a Slovan

ELŐZETESPozsony/Debrecen.

ELŐZETES

Pozsony/Debrecen. Egyértelműen a továbbjutás a célja a pozsonyi Slovannak a moldovai Sheriff Tiraspol ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, de azt a mai első meccs (20.15, az STV 2 élőben közvetíti) előtt is tudják az égszínkékek, hogy nagyon nehéz dolguk lesz.

„Három hazai játékosuk mellett csupa dél-amerikai légiós alkotja a 13-szoros moldovai bajnok csapatot. A Sheriffnek a mienknél jóval nagyobb a költségvetése is, vagyis az előző fordulóban legyőzött walesiekhez képest egészen más szintet képviselő gárdával találkozunk” – mondta Karol Mészáros, a Slovan játékosa.

A tiraspoli csapat tavaly az Európa Liga csoportköréig jutott, kvartettjében a harmadik helyen végzett.

A magyar bajnok Debrecen 20.30-tól (élőben közvetíti az M2) a fehérorosz BATE Boriszov együttesét fogadja. 2012- ben a BL-selejtező ugyanezen szakaszában került szembe a két csapat, akkor az idegenbeli 1:1 után a DVSC hazai pályán 2:0-ra kikapott, így a fehéroroszok jutottak tovább.

Akkor a BATE – ahogy 2011- ben is – kiharcolta a csoportkörbe jutást, tavaly azonban már a selejtező második fordulójában búcsúzott a kazah Sahtyor Karagandival szemben.

„Ugyanolyan nehéz párharcra számítok, mint két éve. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy továbbjussunk a következő fordulóba” – nyilatkozta Bódi Ádám, a debreceniek középpályása. (MTI, SITA, ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?