Stopperóra nélkül futottak

Második alkalommal rendeztek Dunaszerdahelyen Valentin-napi futást.A rendezvényt szervező Csallóközi Marathon Club Žitný ostrov és a dunaszerdahelyi Spartan Race Training Group tagjai sportos életmódot népszerűsítő, családi programnak is beillő rendezvényén elsősorban a mozgás, a futás, a kocogás he

Második alkalommal rendeztek Dunaszerdahelyen Valentin-napi futást.

A rendezvényt szervező Csallóközi Marathon Club Žitný ostrov és a dunaszerdahelyi Spartan Race Training Group tagjai sportos életmódot népszerűsítő, családi programnak is beillő rendezvényén elsősorban a mozgás, a futás, a kocogás helybeli szerelmesei vettek részt, de a járás további településeiről is érkeztek résztvevők.

A zimankós idő ellenére a jókedv, a mosoly dominált, élénk érdeklődés nyilvánult meg a rendezvény iránt. A városi szabadidőparkban százhárom felnőtt és tizennyolc gyermek rótta a métereket, a kilométereket. Volt tolókocsis résztvevője, de olyan is akadt, aki mezítláb vágott neki a távnak. A legifjabbak ötszáz métert, a felnőttek pedig felkészültségük, erőnlétük függvényében két, vagy öt kilométert teljesítettek.

„Ahogy mondani szokás, futni mindenki tud. Ezúttal sem a stopperóra játszotta a fő szerepet. Arra koncentráltunk, hogy télvíz idején is megmozgassuk, futásra ösztökéljük a városlakókat. Hogy stílszerű legyek: a mozgás, a közös sportolás, a futás szerelmeseire koncentráltunk. A legapróbbak esetében pedig a futás életre szóló megszerettetésére fókuszáltunk. A részvétel, a rendezvény kedvező visszhangja azt igazolja, hogy jól döntöttünk. Minden célba futót egyedi éremmel jutalmaztunk, forró teával, gyümölccsel is szolgáltunk. A sikeres rendezvény végén avattuk fel a szerelmesek padját, melyet az elképzelések szerint a közeljövőben a városi szabadidőparkban helyeznek el” – summázta a szíveket melengető téli örömfutást Vajas Roland, a Csallóközi Marathon Club Žitný ostrov elnöke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?