SPORTHĺRADÓ

Ortisei (Olaszország) női tenisztorna, döntő: Inveta Benešová (cseh)–Németh Virág 6:3, 6:1. A selejtezőből indult magyar teniszező a főtáblán több neves versenyzőt is legyőzött, így a horvát Iva Majolit, francia Sandrine Testud-öt és az osztrák Patricia Wartuscht.

Ortisei (Olaszország) női tenisztorna, döntő: Inveta Benešová (cseh)–Németh Virág 6:3, 6:1. A selejtezőből indult magyar teniszező a főtáblán több neves versenyzőt is legyőzött, így a horvát Iva Majolit, francia Sandrine Testud-öt és az osztrák Patricia Wartuscht.

Előkészületi labdarúgó-meccs (Törökországban): MŠK Žilina–Anzsi Mahacskala (orosz II. liga) 1:1, a zsolnaiak gólját Bažík lőtte.

Július 1-jétől a Domino-BHSE csapatában folytatja pályafutását Benedek Tibor. Az olimpiai és világbajnok vízilabdázó, aki jelenleg az olasz Pro Recco együttesében játszik, hároméves szerződést kötött a magyar bajnokkal.

Továbbra is a belga Justine Henin-Hardenne vezeti a női tenisz-világranglistát. A legjobb magyar, Mandula Petra a 38., a legjobb szlovák, Daniela Hantuchová pedig a 29. helyen áll.

A Corriere dello Sport értesülései szerint Ivan Cambiasso, a Real Madrid futballistája a következő szezontól az Internazionale játékosa lesz, s a szerződés értelmében évi 1,8 millió eurót keres majd.

Futballmérkőzés közben meghalt egy 14 éves fiú a francia Agenben. Az AFP hírügynökség jelentése szerint a fiatal játékos futás közben esett össze, és a gyors kórházba szállítás ellenére sem tudták már megmenteni az életét.

Milan Baroš, Vladimír Šmicer és Tomáš Ujfaluši sérülés miatt hiányzik a cseh labdarúgó-válogatott keretéből, amely február 18-án Olaszország ellen lép pályára.

Petr Čech, a francia Stade Rennes kapusa pénteken a Chelsea-hez szerződött. A futballista ugyan már két hete megegyezett a londoniakkal, a szerződés aláírására azonban csak most került sor. Čech július 1-jétől véd majd a Chelsea-ben.

A portugál szervezők arra figyelmeztetik a június 12-én kezdődő labdarúgó Eb mérkőzéseit a helyszínen megtekinteni kívánó szurkolókat, hogy az interneten keresztül hamis jegyek kerültek a piacra. A hírek szerint csak Portugáliában tíz ilyen portált füleltek le.

Meghalt egy pályamunkás a daytonai autóversenypályán. Roy H. Weavert, aki a pályaszemélyzet munkájának irányításáért volt felelős, Ray Paprota gázolta el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?