Sokat vár Lipcseitől

Budapest. Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem foglalkozik a brazilok elleni szerdai barátságos mérkőzéssel, egyelőre a vasárnapi (13.00) zalaegerszegi találkozóra összpontosít, mert a japán együttes is nehéz ellenfélnek ígérkezik.

Budapest. Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem foglalkozik a brazilok elleni szerdai barátságos mérkőzéssel, egyelőre a vasárnapi (13.00) zalaegerszegi találkozóra összpontosít, mert a japán együttes is nehéz ellenfélnek ígérkezik.

– Egyre nagyobb a rálátásom a magyar játékosokra, a világbajnoki selejtezők közeledtével már látom a bő keret összetételét – jelentette ki a 150-szeres német válogatott Matthäus.

A szakvezető kiemelte: csak az aktuális forma számít a keret kijelölésénél, nem a kor és a korábbi érdem. Ennek szellemében tagja a csapatnak az utánpótlás-válogatott Juhász Roland és Huszti Szabolcs, valamint a másodosztályban listavezető Honvéd 19 éves futballistája, Vadócz Krisztián. ĺgy juthat lehetőséghez a bajnokság góllövőlistáját vezető Tóth Mihály, s az idén először kerettag Lipcsei Péter is. A ferencvárosi játékosnak ráadásul roppant fontos feladatot szán a kapitány. – Bízom abban, hogy a 2006-os vb végéig vezéregyénisége lesz a csapatnak. Most kiváló lehetősége kínálkozik a bizonyításra. Mindig is azt mondtam, hogy számítok a jó formában futballozó játékosokra. Nem a kor és az érdem számít, hanem az, hogy segítse a magyar futballt.

A kapitány sérülés miatt nem számíthat Komlósira, Égerre, Fehérre és Petőre. Dárdai és Tököli esetében formahanyatlás miatt maradt el a meghívó. Az ellenféllel kapcsolatban elmondta, hogy tiszteli a japán csapatot és Zicót, biztos abban, hogy vasárnap is támadó focit láthatnak tőlük a szurkolók. – A vb-n bebizonyították, hogy a legjobb csapatok közé tartoznak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?