Púchov–Senec döntő

Diószeg/Zsolna. Kedden délután bonyolították le a labdarúgó Szlovák Kupa-elődöntő visszavágóit. A puhóiak a Szuperliga éllovasának otthonában is legyőzték a zsolnaiakat, a szenciek pedig a bártfai „bukfenc” után (Diószegen) biztosan verték a III. ligás kelet-szlovákiaiakat.

Diószeg/Zsolna. Kedden délután bonyolították le a labdarúgó Szlovák Kupa-elődöntő visszavágóit. A puhóiak a Szuperliga éllovasának otthonában is legyőzték a zsolnaiakat, a szenciek pedig a bártfai „bukfenc” után (Diószegen) biztosan verték a III. ligás kelet-szlovákiaiakat. Május 8-án, Vágbesztercén tehát Púchov–Senec döntőre kerül sor.

SENEC–BARDEJOV 3:0 (0:0) – az első meccsen 0:1, góllövők: Takáč (49. és 65.), Volf (57.). Játékvezető: Olšiak; 1000 néző. SENEC: Kollár–Beňo, Martin Lukáč, Sendecký–Rožník (46. Hesek), Takáč, Marek Lukáč (73. Antal), Bella (27. Novota), Volf–Guldan, Kráľ; BARDEJOV: Ľuboš Lukáč–Bodík, Kukulský, Kaščák (87. Adamišin), Čekan–Vasiľ, Vaško (80. Kostelník), Salamon (64. Hoclár), Didik– Košiš, Novák. A második félidő elején lerohanta ellenfelét a szenci együttes, s biztosan jutott a fináléba.

ŽILINA–PÚCHOV 0:2 (0:1) – 0:1, góllövők: Mužlay (33.), Škripec (45.). Játékvezető: Gédoši; 3000 néző. Kiállítva: Sninský (90.). ŽILINA: Čech–Drahn (46. Miroslav Nemec), Labant, Sninský, Čvirik (78. M. Filo)–T. Ďurica, Mintál, Laurinc, Bažík–Klago (57. Barčík), Varadin; PÚCHOV: Bernady–Ovad, Vavrík, Holčík–Mužlay (87. Privarčák), Štrba, Belák, Kraus, Talda–Škripec (85. Kadlec), Jambor (64. Bugala). A zsolnaiak kezdettől fogva szétesően, elképzelés nélkül futballoztak, s nem sok veszélyt jelentettek Bernady kapujára; mindössze a csereként beállt Barčík kapufája (92.) érdemel említést. (SITA, TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?