NHL – Jágr győztes góllal debütált Bostonban

Boston |

<p>A Boston Bruins friss igazolásának, Jaromír Jágrnak köszönhetően 1-0-ra legyőzte a vendég New Jersey Devilst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.</p>

Az olimpiai és világbajnok, Stanley Kupa-győztes cseh játékosnak a Boston a hatodik klubja az NHL-ben, és az eddigi hat bemutatkozó összecsapásán összesen hat gólt lőtt és adott hat gólpasszt, a mostanival együtt pedig ez volt a harmadik győztes találata debütáláskor.

    A rájátszásba jutásért harcoló Tampa Bay Lightning 5-0-ra nyert a Carolina Hurricanes otthonában. A vendégek egy nappal korábban szerezték meg az Ottawa Senatorstól Ben Bishopot, az NHL történetének legmagasabb, 2,01 méteres kapusát, aki egyéni csúcsot jelentő 45 védéssel ért el hibátlan teljesítményt.     Eredmények:Boston Bruins-New Jersey Devils 1-0Toronto Maple Leafs-Philadelphia Flyers 3-5Washington Capitals-New York Islanders 2-1, szétlövés utánCarolina Hurricanes-Tampa Bay Lightning 0-5Montreal Canadiens-Winnipeg Jets 4-1Nashville Predators-Columbus Blue Jackets 1-3Chicago Blackhawks-St. Louis Blues 3-4, szétlövés utánPhoenix Coyotes-Detroit Red Wings 4-2Los Angeles Kings-Minnesota Wild 3-0Vancouver Canucks-Edmonton Oilers 4-0 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?