Négyen az aranyért

<p>A címvédő Debrecen és az újonc Nyíregyháza mérkőzésével indul ma este (19.00) a labdarúgó NB I 2014/15-ös idénye, amelyben a DVSC várhatóan a Győr–FTC–Videoton hármassal csatázik majd az aranyéremért.</p>

ELŐZETES

A hajdúságiak mellett szól, hogy együtt maradt a keret, ráadásul Varga József másfél éves légióskodás után újra a Lokiban focizik.

A legutóbb ezüstérmes Győr leginkább támadófronton erősített, mivel megszerezte a 44-szeres válogatott Priskin Tamást, aki nyolc év után tért vissza a Rába-parti csapathoz.

Az elmúlt idényben bronzérmes Ferencváros több kulcsjátékosától megvált, ám így is az elsőségért akarnak küzdeni. A drukkerek nagy örömére újra a zöld-fehéreket erősíti a korábbi kedvenc, a 35 éves Gera Zoltán, aki 2000 és 2004 között játszott a Fradiban.

Az előző szezonban a Videoton az utolsó fordulókban engedte ki a kezéből a bronzérmet. A gárda irányítását a 2011 óta pályaedzőként dolgozó spanyol Joan Carrillo vette át, aki mindenképp érmes szeretne lenni. A Diósgyőr is a dobogóra feni a fogát. A kiesés elkerüléséért az újonc Dunaújváros és Nyíregyháza mellett várhatóan a Paks, a Kecskemét, valamint a Pápa küzd majd.

Fordulónként ismét hét találkozót közvetít a tévé, a Sport 1 és 2 mellett az m1-en és a Dunán is lesznek mérkőzések. (sz. z., MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?