Mi okozta a svájciak elleni váratlan vereséget?

Marián Gáborík, a Minnesota gólerős csatára:
Sajnos, kezdettől fogva igen körülményesen, sok hibával hokiztunk, nagyon bizonytalanok voltunk a kapu előtt, szinte semmi sem sikerült. Ha nagy nehezen ki is dolgoztunk egy helyzetet, ott volt a svájciak kapujában a remek napot kifogó Gerber.

Marián Gáborík, a Minnesota gólerős csatára:

Sajnos, kezdettől fogva igen körülményesen, sok hibával hokiztunk, nagyon bizonytalanok voltunk a kapu előtt, szinte semmi sem sikerült. Ha nagy nehezen ki is dolgoztunk egy helyzetet, ott volt a svájciak kapujában a remek napot kifogó Gerber. Nekem sem ment a játék, az NHL alapszakasza hosszadalmas és fárasztó volt, no meg az utazás is sokat kivett belőlem. Ennek ellenére bíztam abban, hogy megnyerjük a vb-főpróbát, s én is lövök egy gólt. Dühös vagyok, hogy vereséget szenvedtünk, az még jobban bosszant, hogy a szép számú közönség előtt egyszer sem találtunk az ellenfél hálójába. Nagyon remélem, ez az eredmény nem rendíti meg a csapat önbizalmát. Két nap alatt rendezni kell sorainkat, szombaton, a vb-nyitányon pedig legyőzni az ukránokat, és minden rendben lesz.

Mire lesz képes a szlovák válogatott a csehországi világbajnokságon?

Bízom benne, hogy ezúttal is éremmel térünk haza, annál is inkább, mert rengeteg szurkolónk lesz Ostravában, illetve Prágában. Nem kizárt a cseh–szlovák döntő sem... (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?